Şunu söyleyim fiyatına kesinlikle değecek bir kulaklık. Kulaklığın izalosyonu çok iyi kulaklık boş halde taktığın da bile dış gürültüyü gerçekten çok kesiyor. Kendi sesini bile duymakta zorlanıyorsun. Konforu da çok iyi yaklaşık 9 saat kafamda kaldı ve hiçbir şey hissetmedim neredeyse. Sadece kulağım hafif ısındı o kadar. Eski kulakliğımı 9 saat kullansaydım muhtemelen kulaklığım alev almıştı. Onun dışında mikrofonu çok iyi. Arkadaşlarım harici mikrofon kullanıyorum sandı. İsteğe bağlı olarak Razer Synapse'den de ayarlama yapabiliyorsun. Kulaklığı müzik dinlemek için de kullandım ve gerçekten çok başarılı. Aynı zamanda CS:GO. Valorant gibi oyunlarda da çok güzel ses kasabilirsin. Kablosuz olduğu halde gecikme yok. Bana göre tek sıkıntısı kulaklığı çıkartıp boynuna astığın zaman hafif rahatsız ediyor çünkü kulaklık JBL kulaklıklardaki gibi alt kısmı dönmüyor. Bir de keşke bu da olsaymış dediğim özellik ise kulaklığın yanında tuş olarak şarkı durdurma ve geçme tuşu olabilirmiş. Bu arada kulaklık hem dıştan hem de kafaya taktığın zaman çok güzel gözüküyor. Böyle kafana tak dışarıda dolaş. Aşırı güzel duruyor. Şarj konusuna da gelirsek şarjı çok uzun gidiyor. Bildiğim kadarıyla 72 saate kadar gidiyormuş şarjı. Ve bir güzel yanı da her oyuna özel ayarlanmış ses paketi ile geliyor ve bunu uygulamaya gerek kalmadan direkt kulaklıktan degişebiliyorsun. Mesela Valorant gireceksin Valorant moduna alıyorsun. Başka merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. Eğer bütçe varsa kesinlikle alınmalı.