Razer BlackShark V2 Pro 2023 Edition alınır mı?

Arkadaş tamamen yanlış bilgi vermiş Black shark V2 Pro 2023 Kraken v3'ten kat kat iyi bir kulaklık driveri daha iyi mikforonu daha iyi daha iyi özelleştirmeler var oyunlarda çok çok daha iyi ses kasıyorsun doğal sesler ayak sesleri aşırı değişti arkadaş kendi kulaklığı diye yükseltmiş ama tamamen yanlış bir bilgi vermiş Razer'in zaten şu an en iyi kulaklığı 2023 modeli kendileride söylüyor. Not: İkisini de kullandım.
Merhabalar. Cloud III Wireless kullanıyorum şuan yaklaşık 1 hafta önce aldım. Fakat beklentimi karşılamadı. İlk önceliğim Valorant. Oyunda silah sesleri ile ayak seslerini aynı anda ayıramıyor. Silah sesi olunca ayak sesleri arka planda kalıyor. Razer Blackshark V2 Pro lara bakmistim fakat kronik sorunu olduğunu söylüyorlar menteşe yerlerinden. Bide ses kasılmıyor çok basslı diyorlardı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba. Cloud III Wireless kullanıyorum şu an yaklaşık 1 hafta önce aldım. Fakat beklentimi karşılamadı. İlk önceliğim Valorant. Oyunda silah sesleri ile ayak seslerini aynı anda ayıramıyor. Silah sesi olunca ayak sesleri arka planda kalıyor. Razer BlackShark V2 Pro'lara bakmistim fakat kronik sorunu olduğunu söylüyorlar menteşe yerlerinden. Bir de ses kasılmıyor çok basslı diyorlardı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Sidede 10 kişi birbirini tararken ayak seslerini öyle net bir şekilde ayıran bir kulaklık olamaz 2 3 kişi silah sıkarken ben gayet de duyuyorum ayak seslerini sesi yükseltmeyi dene onun dışında Cloud 3'ün rakipleri G PRO X2 ve H80 var nerddeyse bunların arasında en iyi ses kastıran Cloud. H80 bakabilirsin o da çok iyi.

Sidede 10 kişi birbirini tararken ayak seslerini öyle net bir şekilde ayıran bir kulaklık olamaz 2 3 kişi silah sıkarken ben gayet de duyuyorum ayak seslerini sesi yükseltmeyi dene onun dışında Cloud 3'ün rakipleri G PRO X2 ve H80 var nerddeyse bunların arasında en iyi ses kastıran Cloud. H80 bakabilirsin o da çok iyi.
Dostum , v2 pro 2023'ü ne kadar süredir kullanıyorsun ve menteşe kısımlarında herhangi bir deformasyon oldu mu çatlak , kırık vb. gibi

Şunu söyleyim fiyatına kesinlikle değecek bir kulaklık. Kulaklığın izalosyonu çok iyi kulaklık boş halde taktığın da bile dış gürültüyü gerçekten çok kesiyor. Kendi sesini bile duymakta zorlanıyorsun. Konforu da çok iyi yaklaşık 9 saat kafamda kaldı ve hiçbir şey hissetmedim neredeyse. Sadece kulağım hafif ısındı o kadar. Eski kulakliğımı 9 saat kullansaydım muhtemelen kulaklığım alev almıştı. Onun dışında mikrofonu çok iyi. Arkadaşlarım harici mikrofon kullanıyorum sandı. İsteğe bağlı olarak Razer Synapse'den de ayarlama yapabiliyorsun. Kulaklığı müzik dinlemek için de kullandım ve gerçekten çok başarılı. Aynı zamanda CS:GO. Valorant gibi oyunlarda da çok güzel ses kasabilirsin. Kablosuz olduğu halde gecikme yok. Bana göre tek sıkıntısı kulaklığı çıkartıp boynuna astığın zaman hafif rahatsız ediyor çünkü kulaklık JBL kulaklıklardaki gibi alt kısmı dönmüyor. Bir de keşke bu da olsaymış dediğim özellik ise kulaklığın yanında tuş olarak şarkı durdurma ve geçme tuşu olabilirmiş. Bu arada kulaklık hem dıştan hem de kafaya taktığın zaman çok güzel gözüküyor. Böyle kafana tak dışarıda dolaş. Aşırı güzel duruyor. Şarj konusuna da gelirsek şarjı çok uzun gidiyor. Bildiğim kadarıyla 72 saate kadar gidiyormuş şarjı. Ve bir güzel yanı da her oyuna özel ayarlanmış ses paketi ile geliyor ve bunu uygulamaya gerek kalmadan direkt kulaklıktan degişebiliyorsun. Mesela Valorant gireceksin Valorant moduna alıyorsun. Başka merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. Eğer bütçe varsa kesinlikle alınmalı.

İyi günler hala kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsanız memnun musunuz.

Son düzenleme:
Hala kullanıyorum oldukça memnunum. Sadece kulaklığın yukarı aşağı oynayan tel kısmından tık tık ses geliyordu. Garantiye yolladım. Sıfır ürün gönderdiler direkt. Aklında takılan soru varsa sorabilirsin.
blackshark v2 hyperspeed aldım bende eq ayarlarını nasıl yaptınız acaba büyük bir ses farkı oluyor diye okumuştum

Hala kullanıyorum oldukça memnunum. Sadece kulaklığın yukarı aşağı oynayan tel kısmından tık tık ses geliyordu. Garantiye yolladım. Sıfır ürün gönderdiler direkt. Aklında takılan soru varsa sorabilirsin.
şuanda alınırmı ? 6.5 7 k fiyatı hak ediyormu bu model yerine başka önerebiliceginiz varmı ?

Şu anda alınır mı? 6.5 7 k fiyatı hak ediyor mu bu model yerine başka önerebileceğiniz var mı?

Hocam kulaklık gerçekten premium hissiyatı veriyor. Özellikle mikrofonu da çok iyi. Güncel kulaklıklar hakkında kesin bir şey diyemem maalesef. Onun için ayrı bir konu açabilirsiniz ama ben Razer BlackShark V2 Pro 2023 Edition'u öneririm şahsen. Ama alırken dikkat edin eski versiyonunu almayın. Kulaklık hakkında sorunuz var ise sorabilirsiniz.

BlackShark V2 HyperSpeed aldım bende EQ ayarlarını nasıl yaptınız acaba büyük bir ses farkı oluyor diye okumuştum.

Hocam EQ ayarsız hali bile oldukça güzel. Ama ben internetten bulduğum oyun için yapılan ayarı kullanıyorum.

Hocam kulaklık gerçekten premium hissiyatı veriyor. Özellikle mikrofonu da çok iyi. Güncel kulaklıklar hakkında kesin bir şey diyemem maalesef. Onun için ayrı bir konu açabilirsiniz ama ben Razer BlackShark V2 Pro 2023 Edition'u öneririm şahsen. Ama alırken dikkat edin eski versiyonunu almayın. Kulaklık hakkında sorunuz var ise sorabilirsiniz.

Hocam EQ ayarsız hali bile oldukça güzel. Ama ben internetten bulduğum oyun için yapılan ayarı kullanıyorum.

Hocam memnun musunuz(özellikle müzik konusunda) HS80 Max ile BlackShark V2 Pro arasında kaldım.

Mevcut kulaklığım Arctis 1

Hocam kulaklık beyazsa bir sorum olacak sararıyor diyorlar sizde var mı sararma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı