Razer BlackShark V2 Pro 2023 Edition alınır mı?

Makaleler
2
Kulaklığın fiyatı ortalama 5000-6000 TL arası. Razer BlackShark V2 Pro 2020 model ile arasında çok fark var mı? Aralarında fiyat olarak hatta değer bir fark var. Sizce bu fiyat farkına değer mi? İstediğim şeyler kablosuz olması, uzun süre kullanıma uygun olması, FPS oyunları için ideal olması ve mikrofonun iyi olması.

Kraken V3 Pro ile BlackShark V2 Pro 2023 arasında özellik olarak ne farklar var acaba?

Arkadaş tamamen yanlış bilgi vermiş Black shark V2 Pro 2023 Kraken v3'ten kat kat iyi bir kulaklık driveri daha iyi mikforonu daha iyi daha iyi özelleştirmeler var oyunlarda çok çok daha iyi ses kasıyorsun doğal sesler ayak sesleri aşırı değişti arkadaş kendi kulaklığı diye yükseltmiş ama tamamen yanlış bir bilgi vermiş Razer'in zaten şu an en iyi kulaklığı 2023 modeli kendileride söylüyor. Not: İkisini de kullandım.

Merhaba bu 2023 olan model mi acaba?

Galiba hayır çünkü yeni olanın kutusu aşağıdaki gibi. Gördüğünüz gibi üstünde Bluetooth simgesi var ama attığınızda öyle bir şey yok. Bu arada 2023 versiyonunu satın aldım ve aktif olarak kullanıyorum. Aklınızda kalan bir soru varsa sorabilirsiniz.

IMG_20231026_011749.jpg

Merhaba teşekkürler sorumu cevapladığınız için. Aslında Arctis Nova 7 düşünüyordum ancak biraz araştırdıktan sonra kronik sorunu olduğunu söyleyenler olduğunu gördüm ve Blackshark V2 Pro’nun son 15-20dklık araştırmam içerisinde herhangi kronik bir sorunu olmadığını gördüm. Memnun musunuz? Rakiplerine göre herhangi bir eksisini gördünüz mü? Deneyimlerinizden sonra bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kulaklık olduğunu düşünüyor musunuz acaba?

Merhaba teşekkürler sorumu cevapladığınız için. Aslında Arctis Nova 7 düşünüyordum ancak biraz araştırdıktan sonra kronik sorunu olduğunu söyleyenler olduğunu gördüm ve BlackShark V2 Pro'nun son 15-20dakikalık araştırmam içerisinde herhangi kronik bir sorunu olmadığını gördüm. Memnun musunuz? Rakiplerine göre herhangi bir eksisini gördünüz mü? Deneyimlerinizden sonra bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kulaklık olduğunu düşünüyor musunuz acaba?

Şunu söyleyim fiyatına kesinlikle değecek bir kulaklık. Kulaklığın izalosyonu çok iyi kulaklık boş halde taktığın da bile dış gürültüyü gerçekten çok kesiyor. Kendi sesini bile duymakta zorlanıyorsun. Konforu da çok iyi yaklaşık 9 saat kafamda kaldı ve hiçbir şey hissetmedim neredeyse. Sadece kulağım hafif ısındı o kadar. Eski kulakliğımı 9 saat kullansaydım muhtemelen kulaklığım alev almıştı. Onun dışında mikrofonu çok iyi. Arkadaşlarım harici mikrofon kullanıyorum sandı. İsteğe bağlı olarak Razer Synapse'den de ayarlama yapabiliyorsun. Kulaklığı müzik dinlemek için de kullandım ve gerçekten çok başarılı. Aynı zamanda CS:GO. Valorant gibi oyunlarda da çok güzel ses kasabilirsin. Kablosuz olduğu halde gecikme yok. Bana göre tek sıkıntısı kulaklığı çıkartıp boynuna astığın zaman hafif rahatsız ediyor çünkü kulaklık JBL kulaklıklardaki gibi alt kısmı dönmüyor. Bir de keşke bu da olsaymış dediğim özellik ise kulaklığın yanında tuş olarak şarkı durdurma ve geçme tuşu olabilirmiş. Bu arada kulaklık hem dıştan hem de kafaya taktığın zaman çok güzel gözüküyor. Böyle kafana tak dışarıda dolaş. Aşırı güzel duruyor. Şarj konusuna da gelirsek şarjı çok uzun gidiyor. Bildiğim kadarıyla 72 saate kadar gidiyormuş şarjı. Ve bir güzel yanı da her oyuna özel ayarlanmış ses paketi ile geliyor ve bunu uygulamaya gerek kalmadan direkt kulaklıktan degişebiliyorsun. Mesela Valorant gireceksin Valorant moduna alıyorsun. Başka merak ettiğiniz soru varsa sorabilirsiniz. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. Eğer bütçe varsa kesinlikle alınmalı.

Merhaba öncelikle tek tek detaylı bir şekilde cevap verip bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Açıkcası kulaklığı almaya ikna oldum ancak 2023 model olup olmadığını yine anlayamadım maalesef. Vatandan baktım ancak kutusunu göremedim dolayısıyla ayırt edemedim. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz tekrardan?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı