Razer BlackShark V2 Pro 2023 menteşe problemi nasıl çözülür?

Dediğimin sonuna kadar arkasındayım, insan kulaklığı geliştirmekte bir çaba sarf eder, hala 4 senelik kulaklıklar aynı ses kalitesini kullanmak üzücü, Blackshark v2 pro 2020 modelleriyle ve Blackshark V2 usb ile aynı ses kalitesine sahip.
Örneğin SteelSeries Artics 7 ile Nova 7 arasinda devasa malzeme kalitesi ve ses kalitesi farkı var yada Logitech g pro x ile G pro x2, Logitech 2. Seride sese gövde eklemiş bassları derinleştirmiş daha temiz bir sese getirmiş kulaklığı, 1. kulaklığın kopan yerini saglamlastirmis kullanicilari dinleyip, iyi olan miki ayri satmiş para için oda onlarin cimriligi ama en azindan iyi is çıkarmış. Razer ise malzemede iyi olmayan kulaklığını yeni seride kar icin zayiflastirmis.

Bunu 2 sene once desen belki derdim ama şimdi Cloud 3 Hs80 yarışıyor hatta Logitech Astro A50x ve Logitech G522 daha iyi mikrafonda, özelliklede ses yalıtımında

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek olarak verdiğin linkteki kulaklıkların background noiseleri çok yüksek wireless olmasının hiçbir anlamı kalmıyor. SteelSeries'e değinmiyorum bile yalıtımı mikrofonu aşırı kötü. Hiç Blackshark V2 Pro kullandın mı bilmiyorum ama yalıtımı o kadar iyi ki dışarıyla bağlantını tamamen kesiyor ve bu fiyata alabileceğin S Tier kulaklık sadece Blackshark V2 Pro var.

Cloud 3 - 5.120,00 TL (Background noise ve sadece oyun için kullanılabilir)
Razer BlackShark V2 Pro 2023 - 6.799,00 TL
Corsair HS80 Max Wireless - 7.849,00 TL (Background noise çok yüksek.)
Logitech Astro A50x - 16.563,25 TL (Blackshark ile arasında 2 katı fark var.)
Logitech G522 - ???

Ve attığın video da Blackshark V2 Pro'ya Number 1 diyor ki gerçekten de öyle bu fiyata alabileceğin en iyi wireless kulaklık bu ne yazık ki.

Örnek olarak verdiğin linkteki kulaklıkların background noiseleri çok yüksek wireless olmasının hiçbir anlamı kalmıyor. SteelSeries'e değinmiyorum bile yalıtımı mikrofonu aşırı kötü. Hiç Blackshark V2 Pro kullandın mı bilmiyorum ama yalıtımı o kadar iyi ki dışarıyla bağlantını tamamen kesiyor ve bu fiyata alabileceğin S Tier kulaklık sadece Blackshark V2 Pro var.

Cloud 3 - 5.120,00 TL (Background noise ve sadece oyun için kullanılabilir)
Razer BlackShark V2 Pro 2023 - 6.799,00 TL
Corsair HS80 Max Wireless - 7.849,00 TL (Background noise çok yüksek.)
Logitech Astro A50x - 16.563,25 TL (Blackshark ile arasında 2 katı fark var.)
Logitech G522 - ???

Ve attığın video da Blackshark V2 Pro'ya Number 1 diyor ki gerçekten de öyle bu fiyata alabileceğin en iyi wireless kulaklık bu ne yazık ki.

Evet kullandım V2'den sonra V2 pro daha iyidir dedim fakat mik dışında değmedi ozamanlar V2 Usb 2,6 V2 pro 6,5 tlydi , Sesleri maalesefki aynı, malzeme kalitesinden dolayı gönderdim. Logitechlere daha iyi dememin sebebi Ghub'un mik kisminda ayarları Razer Synapseten 10 kat daha gelişmiş olmasi ve Sidestonlarıda daha iyi. G522 yakinda gelicek türkiye'ye.
Hadi mikrafon için diyelim fakat ses kalitesi, malzeme kalitesi, öyle birşey denilemez, o fiyat yakinlarinda daha iyileri var ondan. Blackshark v2 pronun ses olarak eksisi bass kısmında fazlalık ve buda sese bogukluk ekleyebilir ve midlerinin yeterli olmaması ve buda ses temizliğini azaltabilir, doğaldan uzak ses veriyor.

Ila mikrafon çok onemliyse 1000/2000 tlye alicagin kulaklık çok daha iyidir kulaklık mikrofonundan.

Hocam yolladım bile fakat henüz kırılmadı sadece sağ menteşenin kapağı çıktı muhtemelen 1-2 ay içinde kırılır diye şimdiden yolladım umarım menteşeleri sağlamlaştırırlar yapmazlarsa sahibinden menteşe satın alıp takacağım umarım garanti kapsamı dışına çıkmaz.

Bu kalitede ve bu fiyatta başka bir kulaklık yok çünkü? O kadar para vericem wireless kulaklık kullanıcam bir de mikrofonum robotik ses vericek. Üretilen bütün gaming kulaklıkların testlerine bakabilirsin. Blackshark V2 Pro açık ara hepsine fark atıyor.
Evet ilk başta kapağın çıkmasıyla başlıyor tüm olay zaten.

Hocam yolladım bile fakat henüz kırılmadı sadece sağ menteşenin kapağı çıktı muhtemelen 1-2 ay içinde kırılır diye şimdiden yolladım umarım menteşeleri sağlamlaştırırlar yapmazlarsa sahibinden menteşe satın alıp takacağım umarım garanti kapsamı dışına çıkmaz.

Umarım istediğin gibi olur.

1 Yıldır kulaklık kırık bir şekilde duruyor. Kaba olmayan bir tamir yolu bulan varsa önerilere açığım. Gerekirse ücretli 0 parçası olsa alacağım ya da tamire yollayacağım ama bakmıyorlar. Amerikadan aldım ürünü.

1 Yıldır kulaklık kırık bir şekilde duruyor. Kaba olmayan bir tamir yolu bulan varsa önerilere açığım. Gerekirse ücretli 0 parçası olsa alacağım ya da tamire yollayacağım ama bakmıyorlar. Amerikadan aldım ürünü.

ben aldım montaj işlemi aşırı zor tek başına yapamazsın iki kişi lazım biri tutacak diğeri vidaları oturtacak, eskisine oranla kafadaki rahatlığı azalıyor haberin olsun sorun varsa sorabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı