darkVE
Kilopat
Dediğimin sonuna kadar arkasındayım, insan kulaklığı geliştirmekte bir çaba sarf eder, hala 4 senelik kulaklıklar aynı ses kalitesini kullanmak üzücü, Blackshark v2 pro 2020 modelleriyle ve Blackshark V2 usb ile aynı ses kalitesine sahip.
Örneğin SteelSeries Artics 7 ile Nova 7 arasinda devasa malzeme kalitesi ve ses kalitesi farkı var yada Logitech g pro x ile G pro x2, Logitech 2. Seride sese gövde eklemiş bassları derinleştirmiş daha temiz bir sese getirmiş kulaklığı, 1. kulaklığın kopan yerini saglamlastirmis kullanicilari dinleyip, iyi olan miki ayri satmiş para için oda onlarin cimriligi ama en azindan iyi is çıkarmış. Razer ise malzemede iyi olmayan kulaklığını yeni seride kar icin zayiflastirmis.
Bunu 2 sene once desen belki derdim ama şimdi Cloud 3 Hs80 yarışıyor hatta Logitech Astro A50x ve Logitech G522 daha iyi mikrafonda, özelliklede ses yalıtımında
Örnek olarak verdiğin linkteki kulaklıkların background noiseleri çok yüksek wireless olmasının hiçbir anlamı kalmıyor. SteelSeries'e değinmiyorum bile yalıtımı mikrofonu aşırı kötü. Hiç Blackshark V2 Pro kullandın mı bilmiyorum ama yalıtımı o kadar iyi ki dışarıyla bağlantını tamamen kesiyor ve bu fiyata alabileceğin S Tier kulaklık sadece Blackshark V2 Pro var.
Cloud 3 - 5.120,00 TL (Background noise ve sadece oyun için kullanılabilir)
Razer BlackShark V2 Pro 2023 - 6.799,00 TL
Corsair HS80 Max Wireless - 7.849,00 TL (Background noise çok yüksek.)
Logitech Astro A50x - 16.563,25 TL (Blackshark ile arasında 2 katı fark var.)
Logitech G522 - ???
Ve attığın video da Blackshark V2 Pro'ya Number 1 diyor ki gerçekten de öyle bu fiyata alabileceğin en iyi wireless kulaklık bu ne yazık ki.