Bu konu daha önce açılmış fakat bir cevap bulamadım. Synapse uygulamasında Razer farem gözükmekte fakat kulaklığım gözükmüyor hiçbir ayar yapamıyorum.
Dongle ile bağlıyorsanız kulaklığı açıp Dongle'ı çıkarıp 10 saniye bekleyip geri takın. Bu yöntem işe yaramazsa Firmware güncellemesi yapmanız lazım eğer bulamazsanız Razer desteğe mail atın onlar direkt gönderiyor.
Firmware güncellemesi synapse 3 sorununu da çözüyor hocam.Sürekli olarak bir güncelleme yapmayı deniyor fakat her seferinde başarısız oluyor.
Firmware güncellemesi Synapse 3 sorununu da çözüyor hocam.
En son çıkan güncellemeyi değil, o sorunu çözen firmware güncellemesini yapmanız lazım. Dediğim gibi Razer destek ekibine mail atarsanız direkt olarak gerekli olan güncellemeyi size gönderiyorlar. Başka bir çözüm olarak da uygulamayı temiz kaldırma yaparsanız ve sonrasında kurarken Windows güvenlik duvarını kapatırsanız bu şekilde de işe yarıyor.Güncellemeyi yaptım fakat işe yaramadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.