Razer Synapse Sorununu Bu Şekilde Çözdüm
Uzun uğraşlar sonunda Razer Synapse ile yaşadığım sorunu şu adımlarla çözdüm. Siz de benzer bir sorun yaşıyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz:
1. Razer Synapse Uygulamasını Kaldırın
İlk olarak Razer Synapse yazılımını bilgisayarınızdan tamamen kaldırın. Kaldırma işlemini Denetim Masası veya Ayarlar > Uygulamalar kısmından yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2581876
2. Kalan Razer Dosyalarını Temizleyin
Razer Synapse ile ilgili tüm klasörleri ve dosyaları aşağıdaki dizinlerden manuel olarak silin:
- C:\Program Files
- C:\Program Files (x86)
- C:\ProgramData
- C:\Users\<KullanıcıAdı>\AppData\Local
- C:\Users\<KullanıcıAdı>\AppData\Roaming
3. Bilgisayarı Yeniden Başlatın
Dosyaları sildikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
4. Sistem Dil ve Yerel Ayarlarını Değiştirin
Bilgisayar açıldıktan sonra şu adımları izleyin:
- Denetim Masası > Saat ve Bölge > Bölge kısmına gidin.
- Biçimler sekmesinde "İngilizce (Birleşik Krallık)" seçeneğini seçin.Eki Görüntüle 2581874
- Ardından Yönetimsel sekmesine geçin.
- Sistem yerel ayarını değiştir butonuna tıklayın ve yine "İngilizce (Birleşik Krallık)" seçin.
Eki Görüntüle 2581875
5. Tekrar Bilgisayarı Yeniden Başlatın
Bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayarınızı bir kez daha yeniden başlatın.
6. Razer Synapse’i Yeniden Kurun
Bilgisayar yeniden açıldığında Razer Synapse uygulamasının en güncel sürümünü indirip tekrar kurun. Kurulum tamamlandıktan sonra bir kez daha bilgisayarı yeniden başlatın.
7. Kulaklık ile İlgili Not
- Razer Synapse'i silmeden önce kulaklığınızı kapatın.
- Yeni kurulum tamamlanıp sistem yeniden başlatılana kadar kulaklığı kesinlikle açmayın veya çalıştırmayın.
- Synapse kurulduktan sonra sistem, kulaklığı otomatik olarak algılayacak ve gerekli güncellemeleri yapacaktır.
- Güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra kulaklığınızı açabilirsiniz. Sorunu Bu şekilde çözdüm
Bir önceki yanıttaki çözümü dene istersen belki yardımı dokunur.