Razer BlackShark V2 Pro 2023 Trendyol rezilliği

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Trendyol'dan (satıcı Trendyol) 3800₺'ye Razer BlackShark V2 Pro 2023 aldım. Linkini de aşağıya bırakıyorum. Her neyse, kulaklığı alır almaz çok ucuza aldığım için sevindim ve almak istediğim bir modeldi. Cihaz gelir gelmez kutusunu açtım ve merakla sesini dinlemeye başladım. Müzik açılır açılmaz benim bütün hayallerim siyah poşete girdi. Ses seviyesi yerlerde, basslar patlıyor. Telefondan bağladığım için belki Bluetooth'da sorun vardır diyerek PC'ye bağladım. Yine aynı şekilde sesler geliyordu ve Firmware'den kaynaklanacağını düşünerek güncellemesini yaptım fakat yine sonuç aynı, basslar patlıyor ve ses seviyesi aşırı düşüktü.
Asıl merak ettiğim konu; bu kulaklığın gerçekte de böyle olup olmadığı. Çünkü şu anda halihazırda Barracuda Pro kullanıyorum ve ses seviyesi ve kalitesi gerçekten muazzam. Eğer bu model böyle ise (hiç sanmıyorum, yüksek ihtimalle bana bozuk ürün gönderildi) kullanan arkadaşlardan yorum almak isterim. Kulaklığın nasıl olduğu konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Çünkü gerçekten cihazı çok almak istiyordum, mikrofonu olsun ses kalitesi olsun şu anda kullandığım Barracuda Pro'dan daha iyi bir deneyim bekliyordum. Sizce bana gelen ürün kusurlu muydu?
Aşağıdaki linkte de göreceğiniz üzere 3 adet yorumu var kulaklığın, 2 tanesi de aşağıdaki görseldeki gibi; cancağızlarım yorulmasın diye fotoğrafını da gömüyorum.

1695061371911.png

Razer Blackshark V2 Pro 2023 (Link)

Kulaklıkta sorun var gibi, iade et ya da Razer teknik servisine gönder. Ellerinde varsa sıfır bir ürün gönderirler belki. Ya da paranı iade alırsın. Gelen üründe de sorun olur mu bilemem.

Benim Razer Mouse'umda sorun çıkmıştı, parayı iade ettiler.

Kulaklıkta sorun var gibi, iade et ya da Razer teknik servisine gönder. Ellerinde varsa sıfır bir ürün gönderirler belki. Ya da paranı iade alırsın. Gelen üründe de sorun olur mu bilemem.

Benim Razer Mouse'umda sorun çıkmıştı, parayı iade ettiler.
Mouse'u nereden almıştın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı