15 bin liraya kadar uygundur fakat bu bantlardaki kulaklığında 7-8 bin liralıktan farkı nedir açıkçası bir fikrim yok beni aydınlatırsanız sevinirimBütçe verirseniz daha iyi bir model önerebilirim.
15 bin liraya kadar uygundur fakat bu bantlardaki kulaklığında 7-8 bin liralıktan farkı nedir açıkçası bir fikrim yok beni aydınlatırsanız sevinirim.
merhaba acaba jbl quantum 810 un ses kalitesi nasıldı ve blackshark v2 pro nun mu ses kalitesi daha iyiydi jbl 810 mu? mikrofon benim için önemli değil ve ben 2 model arasında kaldım 810 910 ve blacksharkGüncelleme : JBL Quantum 810 Wireless aldım fakat 3 gün boyunca aldığım bütün geri dönüşler çok kötüydü. Özellikle mikrofon kalitesi baya kötüymüş arkadaşlarımın tamamı bunu belirtti, iade sürecini başlattım. Razer Blackshark v2 Pro alacağım umarım daha iyidir.
Güncelleme: Razer BlackShark V2 Pro (2023) satın aldım. Mikrofon kalitesi özellikle siyah kumaşımsı gürültü engelleyiciyi çıkartınca arşa çıktı. Hoparlöre diyecek söz yok gayet yeterli. JBL'de yaşadığım kulak terleme veya sıkma olayları Razer'de yaşamadım, pedleri kumaş deri değil. Boyut olaraksa Razer neredeyse JBL'in yarısı kadar, bunaltmayan yapıda ve ergonomik. Eski bir JBL kullanıcısı olan benim için, aynı fiyat olmalarına rağmen Razer BlackShark V2 Pro (2023) ezici üstünlükle bu savaşı kazanmıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.