Razer BlackShark V2 Pro 2023 vs SteelSeries Arctis 7+ vs Logitech G733

Bütçe
7000

serlawen

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, kendime yeni bir Wireless kulaklık alacağım, birkaç model arasında kaldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Genel olarak Discord üzerinde konuşma amacıyla kullanıyorum nadiren de olsa oyun oynuyorum. Düzgün ve net bir şekilde sesimi iletmesini istiyorum. Kablolu kulaklık düşünmüyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Farklı önerilere açığım.
Arada kaldığım modeller:
Razer BlackShark V2 Pro 2023.
SteelSeries Arctis 7+ veya diğer SteelSeries modelleri.
Logitech G733.

Blacksharkın menteşeleri çok kalitesiz. İnternete yazınca görünüyor binlerce konu açılmış.

Malzeme kalitesi ve rahatlık için Logitech.
Rahatlığa katılabilirim ancak kalite kısmına kesinlikle katılmıyorum, G733 hafif olması için tamamen plastikten, rahat olsun diye de esnek plastikten yapılmış bir kulaklık. V2X'ime kıyasla birkaç kat daha fazla flex yapıyor. Evet kulakta kesinlikle rahat ve hafif, ses kalitesi olarak da tatmin edici, ama malzeme kalitesi kesinlikle ön planda değil. Yani evet kalitesiz değil elbet ama biraz ortalama kalıyor.

Selamlar, kendime yeni bir Wireless kulaklık alacağım, birkaç model arasında kaldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
Genel olarak Discord üzerinde konuşma amacıyla kullanıyorum nadiren de olsa oyun oynuyorum. Düzgün ve net bir şekilde sesimi iletmesini istiyorum. Kablolu kulaklık düşünmüyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Farklı önerilere açığım.
Arada kaldığım modeller:
Razer BlackShark V2 Pro 2023.
SteelSeries Arctis 7+ veya diğer SteelSeries modelleri.
Logitech G733.
Bunların arasından G733 alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı