Razer BlackShark V2 Pro 2023 vs SteelSeries Arctis 7+ vs Logitech G733

Bütçe
7000
Rahatlığa katılabilirim ancak kalite kısmına kesinlikle katılmıyorum, G733 hafif olması için tamamen plastikten, rahat olsun diye de esnek plastikten yapılmış bir kulaklık. V2X'ime kıyasla birkaç kat daha fazla Flex yapıyor. Evet kulakta kesinlikle rahat ve hafif, ses kalitesi olarak da tatmin edici, ama malzeme kalitesi kesinlikle ön planda değil. Yani evet kalitesiz değil elbet ama biraz ortalama kalıyor.

Bunların arasından G733 alınır.

Anladım, inceleme kanallarında V2 Pro modelinin mikrofonunu beğendim, bugün satın almayı düşünüyordum. Logitech G733 modelinde sesin az geldiğini söyleyen kişiler var bu durum hakkında bilgi sahibi misiniz?

Ekstra olarak "Amazon" üzerinden satın alıp ürünü beğenmezsem iade etme şansım oluyor mu?

Harici bir mikrofon alsam genel olarak malzeme, kalitesi ve ses seviyesi konusunda Arctis 7+ - G733 arasından hangisini tercih etmeliyim.

Son düzenleme:
Anladım, inceleme kanallarında V2 Pro modelinin mikrofonunu beğendim, bugün satın almayı düşünüyordum. Logitech G733 modelinde sesin az geldiğini söyleyen kişiler var bu durum hakkında bilgi sahibi misiniz?

Ekstra olarak "Amazon" üzerinden satın alıp ürünü beğenmezsem iade etme şansım oluyor mu?

Harici bir mikrofon alsam genel olarak malzeme, kalitesi ve ses seviyesi konusunda Arctis 7+ - G733 arasından hangisini tercih etmeliyim.
Eğer beyaz alıcaksan Arctis 7+ ne yaparsan yap sararıyor. Ona göre al onun dışında kalitesi çok iyi.

Eğer beyaz alacaksan Arctis 7+ ne yaparsan yap sararıyor. Ona göre al onun dışında kalitesi çok iyi.

Sorunsuz bir kulaklık almak istiyorum, Razer modelinde yazılımsal sorunlar olduğu ve kulaklığın menteşe kısımlarının kırıldığını söyleyen kişiler var. Arctis 7+ ve QuadCast almak mı mantıklı olur yoksa sadece V2 Pro modelini mi almalıyım.

Sorunsuz bir kulaklık almak istiyorum, Razer modelinde yazılımsal sorunlar olduğu ve kulaklığın menteşe kısımlarının kırıldığını söyleyen kişiler var. Arctis 7+ ve QuadCast almak mı mantıklı olur yoksa sadece V2 Pro modelini mi almalıyım.

Hiç dokunma razera uzun vadede kullanmak istiyorsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı