- Makaleler
- 5
Bu üçünden birini almayı düşünüyorum, gerekli tüm araştırmaları yaptım fakat halen karar veremiyorum. Bu üçünden birini alacak olsanız hangisini alırdınız ve neden?
Hocam reddit'te ona denk geldim, onun dışında bir problemi mevcut mu ve onu sattıktan sonra ne aldınız?Nova bence. Blackshark 2023 modelinde kronik menteşe sorunu var ileride menteşeleri kopuyor. Ben eylül ayında satın aldım geçen hafta sattım 2 ayda bile menteşelerinden ses gelmeye başladı.
2.el 1800 TL'ye cloud 2 wireless aldım mikrofon hariç blacksharktan çok çok daha iyi keza oyun performansını cloud 3 modelinden de daha başarılı buldum. O bütçelere çıkıp sıfır alacak olsaydım Nova 5-7P modelini tercih ederdim.Hocam reddit'te ona denk geldim, onun dışında bir problemi mevcut mu ve onu sattıktan sonra ne aldınız?
Bu modeli amazondan alıp test etmiştim hocam da FPS oyunlarında çok verimli ses kasamıyordum. Ek ayarı var mı acaba?Başka alternatif olarak Corsair HS80 MAX'i öneririm. Razer gibi kaliteli mikrofona ek olarak oyunda ve müzikte daha kaliteli ses veriyor. Ses seçeneklerinde 24 BIT 96000 HZ var ve ses motoru kaliteli oyunlarda fark ediliyor. Çok aksiyonlu anlarda patlama, çatlama, adım sesi vs. olduğunda bazı frekanslar ve bunlara denk gelen sesler çamurlaşmıyor. Her ses net şekilde duyuluyor, tabi ki oyun ses motoru bilerek bunu çamurlaştırmıyorsa.
Razer Blackshark V2 Pro ilk versiyon kullanıyordum ve yeni versiyon da aynı ses kalitesinde. Ses kalitesi düşük, tamam THX vs. ile ses kasmada sorun yok ama ses kalitesi derinliği Corsair HS80 MAX'inki daha iyi. HS80 Max'ten o konuda çok memnunum.
Corsair HS80 MAX alırsan Dolby Access ücretsiz lisanslanıyor ve EQ ayarını Corsair yazılımı değil de Dolby'i aktif edip oradan yaparsan kulaklık seviye atlıyor. Yabancı incelemede önerilen Dolby EQ ayarı:
Eki Görüntüle 2348864
Bahsettiğim ayar ile ses rahat kasıyorum ben de. Corsair uygulamasının EQ ayarı pek bir değişiklik yapmıyor. Dolby ile kulaklık için özel bir şeyler yapılmış galiba. Sese ayrı bir boyut katıyor. Dolby'i yıllar önce satın alıp kullanmıştım ve ses kalitesi ve çevresel seste böyle etkili değildi, hele ki ses kasmada. Bir not her oyun için farklı EQ ayarı vs. öneririm.Bu modeli amazondan alıp test etmiştim hocam da FPS oyunlarında çok verimli ses kasamıyordum. Ek ayarı var mı acaba?
Hocam corsair aklımda yoktu, Nova 7P satın aldım deneyip yorumlarımı aktaracağım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. G733 kullanıyorum, steelseries'in sonar yazılımını kullanıp kulaklığı 2-3 level arttırmıştım. Ona dayanarak steelseries'i satın aldım, hs80 aklımda olsaydı almadan önce kesinlikle alırdım.Bahsettiğim ayar ile ses rahat kasıyorum ben de. Corsair uygulamasının EQ ayarı pek bir değişiklik yapmıyor. Dolby ile kulaklık için özel bir şeyler yapılmış galiba. Sese ayrı bir boyut katıyor. Dolby'i yıllar önce satın alıp kullanmıştım ve ses kalitesi ve çevresel seste böyle etkili değildi, hele ki ses kasmada. Bir not her oyun için farklı EQ ayarı vs. öneririm.
Hayırlı olsun, kullaklığın incelemelerindeki ayrıntılarda önemli ince noktalar albiliyor. O hususlarla bu kulaklıkların hepsi G733'ten iyidir.Hocam corsair aklımda yoktu, Nova 7P satın aldım deneyip yorumlarımı aktaracağım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. G733 kullanıyorum, steelseries'in sonar yazılımını kullanıp kulaklığı 2-3 level arttırmıştım. Ona dayanarak steelseries'i satın aldım, hs80 aklımda olsaydı almadan önce kesinlikle alırdım.
Hocam kesinlikle bir inceleme yayınlayacağım, diğer kullanıcıların dediği gibi nova7'de ses azlığı mikrafon kötülüğü vs. Bende olmadı, sanırım bir tık şans işi veya onlar ürünü iade edemediği için vs mi kötülüyor bilemiyorum. Kulaklık Cloud 2'nin eski versiyonu kadar kaliteli.Hayırlı olsun, kullaklığın incelemelerindeki ayrıntılarda önemli ince noktalar albiliyor. O hususlarla bu kulaklıkların hepsi G733'ten iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.