Evet @DMN hocamda nova pro kullanıyor, kablosuz modelini, o değiştirmisti.Biraz inceledim gerçekten güzel duruyor. Kablolu olması sorun değil ancak padlerin deri olması benim için gerçekten ciddi bir sorun. Padleri değişebiliyor muyuz acaba?
Evet @DMN hocamda nova pro kullanıyor, kablosuz modelini, o değiştirmisti.Biraz inceledim gerçekten güzel duruyor. Kablolu olması sorun değil ancak padlerin deri olması benim için gerçekten ciddi bir sorun. Padleri değişebiliyor muyuz acaba?
Biraz inceledim gerçekten güzel duruyor. Kablolu olması sorun değil ancak padlerin deri olması benim için gerçekten ciddi bir sorun. Padleri değişebiliyor muyuz acaba?
Teşekkür ederim dikkate alacağım.![]()
Arctis Nova Pro Wireless Earpads - WC FreeZe Cooling Gel – Wicked Cushions
Arctis Nova Pro Wireless Ear Pads by Wicked Cushions featuring cooling gel & breathable sports fabric for unparalleled comfort. Improve audio quality, extend headset lifespan, and enjoy long-lasting gaming sessions. Shop now to enhance your listening experience with these premium, durable ear...wickedcushions.com
Bunlar amazonda da satılıyor buradan da alabilirsin. Tam kumaş değil ama kafaya temaz eden kısımları kumaş+ soğutucu jel yapmışlar. Ben gene deri modelini almıştım ama konforlu oluyorlar.
Nova pro kablosuz için yapılan pedler nova pro kablolu için uygun olmayabilir internette öyle okumuştum haberiniz olsun.Teşekkür ederim dikkate alacağım.
Uyarı için teşekkürlerNova pro kablosuz için yapılan pedler nova pro kablolu için uygun olmayabilir internette öyle okumuştum haberiniz olsun.
Hs 80 wired denedim , Hs 80Max ise 5 ay kullandım, Nova pro wired her türlü daha iyidir. SteelSeries oyuncu kulaklığı konusunda Corsair'dan daha başarılı.Uyarı için teşekkürler
@464250 hocam razer ı eledim fakat şimdi de hs80 kablolu, hs 80 max ve nova 5 arasında gidip geliyorum. Hs80 in ses ve mikrofon kalitesinin nova 5 ten daha iyi olduğu 7.1 dolby atmos ile hikayeli oyunlarda, müzik ve filmde çok iyi ses verdiği söyleniyor. Bilginiz var ise beni bilgilendirebilir misiniz acaba sizce hangisi daha mantıklı bir seçim olur? (mikrofonun çıkarılıp takılmaması vs çok mühim değil iyi ses iletsin yeter.)
Mikrofonu da benim için önemli olduğundan her ne kadar seste daha başarılı olsa da Nova pro almayacağım sanırım. Nova 5, HS80 kablolu veya sesi falan daha iyiyse HS80 max arasındayım ancak nova 5 24bit 96khz mi değil mi bir bilgim yok ve hiç bir yerde göremedim kaç bit olduğunu. Sizin bilginiz var mı acaba? Zira 24 bit değilse hs80 daha mantıklı bir seçim olmaz mı?Hs 80 wired denedim , Hs 80Max ise 5 ay kullandım, Nova pro wired her türlü daha iyidir. SteelSeries oyuncu kulaklığı konusunda Corsair'dan daha başarılı.
Mikrofonu da benim için önemli olduğundan her ne kadar seste daha başarılı olsa da Nova Pro almayacağım sanırım. Nova 5, HS80 kablolu veya sesi falan daha iyiyse HS80 Max arasındayım ancak Nova 5 24bit 96KHz mi değil mi bir bilgim yok ve hiçbir yerde göremedim kaç bit olduğunu. Sizin bilginiz var mı acaba? Zira 24 bit değilse HS80 daha mantıklı bir seçim olmaz mı?
HS80 Wireless aldım hocam ve gayet memnunum.Nova 5 24 bit hocam. Son durum nedir aldınız mı?
Hocam 24 bit 48000 mi acaba? ve kullanıyor musunuz ben 5x almayı düşünüyorum da fps oyunlar için alacağım önerir misiniz?Nova 5 24 bit hocam. Son durum nedir aldınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.