Razer BlackShark V2 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan phykre
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 131

phykre

Femtopat
Daha fazla  
Razer BlackShark V2 Pro almaya karar verdim de normal PC için olanı 7 bin TL. Xbox için olanı 5 bin TL ama Xbox için olanı Type-C Xbox için olanı alıp dönüştürücü ile taksam gecikme falan olur mu? Sizce hangisi alınmalı?
PC.
Xbox.

Razer BlackShark V2 Pro almaya karar verdim de normal PC için olanı 7 bin TL. Xbox için olanı 5 bin TL ama Xbox için olanı Type-C Xbox için olanı alıp dönüştürücü ile taksam gecikme falan olur mu? Sizce hangisi alınmalı?
PC.
Xbox.
Valla 1 seneye yakındır kullanıyorum, toplam 3 kez arızalandı. İlk seferinde durduk yere sinyal kesilmeye başladı, Amazon sağ olsun değiştirdiler. 2. Seferimde kulaklığın sol bölümünde olan ses kısıp açma tekerleği 2x algılamaya başladı. Yine değiştirdiler. Şu an 3. sefer ve kafayı yemiş manyak bir kulaklık göndermişler, iyi anlamda değil. Şarjı geceden takıp dolduruyorum sabaha bakıyorum %100 diyor, 10 dakika geçiyor kulaklık low battery demeye başlıyor. Kabloya takıyorum saatlerce şarj ediyorum çıkarıyorum %80-90 gözüküyor, 10 dakika geçiyor low battery diyor. Benim yüzüm bu kulaklıktan pek gülmedi. Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim şu ana kadar kullandığım en iyi ses izolasyonuna sahip, herhangi bir ses açık değilken bile dışarıdaki seslerin %80'ini kesiyor. FPS oyunu oynadığım için oradan cevap vermem gerekirse ayak sesi duyma konusunda pek memnun olamadım ben. Diğer konularda ilk aldığımda şarjı çok iyiydi menzili vs. gayet yeterliydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı