Razer BlackShark V2 Pro EQ ayarları çalışmıyor

MuhammetTK0

Decapat
Daha fazla  
Razer BlackShark V2 Pro (2020) modelini ilk aldığım zaman sorun yoktu fakat bir anda kulaklığın EQ ayarlarını değiştirince seslerde etki etmediğini fark ettim.
Ne yaparsam yapayım ses hep aynı, bu mikrofon için de geçerli.
Synapse'in yeni uygulamasını indirdiğim zaman kulaklık varsayılan cihaz olmasına rağmen varsayılan olarak ayarlayın diyordu.
Driverları sil yükle yapmama rağmen bir şey değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birebir aynı sorunu bende yaşadım. Blackshark V2 Pro (2020) ile. Son çare olarak Steelseries Sonar kullanmaya başladım.

Hocam merhaba konu sahibindeki kulaklığın aynısını aldım. Lakin Sound ayarlarındaki profiller bana da sanki değişmiyor gibi geliyor. Steelseries Sonar'mı indirmeliyim?
Sonar kullanabilirsiniz ama biraz yorucu. Ben şu an Dolby Atmos kullanıyorum. Microsoft Store üzerinden 40 liraya aldım. İşimi görüyor. Dengeli sinema ayarı bayağı iyi.

Razer ile uzun soluklu mailleşmelerimin sonucunda istedikleri tüm kanıtları da kendilerine uğraşıp göndererek sorunun Synapse yazılımda olduğuna ikna ettim. Güncelleme için açıkları test edip aramaktalar ve çözümü olduğunda bizzat bana geri dönüş yapacaklarını ilettiler.

V2 USB versiyonunda oluşan bazı bilinen sorunlar;
1- Hoparlör kullanırken tekrar kulaklığa geçtiğinizde Synapse yazılımındaki ayarların çalışmaması.
2- Ekolayzır ayarlarının bazı durumlarda çalışmaması
3- 7.1 Özelliğini açıp kapadığınızda hiçbir değişikliğin olmaması.
4- 7.1 Seslerinin yerlerinin değişmesi ve bozulması (sağ taraftan sol tarafın sesi gelmesi gibi saçma bir durum)
5- USB özelliklerini komple kapattığınız zaman tüm ayarların aktif şekilde çalışıyor olması (Synapse yazılımını kullanmamanızı sağlıyor.)
6- Synapse (3-4 fark etmiyor) yazılımın içerisindeki çakışan kodlar sebebiyle kulaklığın hiç görünmemesi.

Razer ile uzun soluklu mailleşmelerimin sonucunda istedikleri tüm kanıtları da kendilerine uğraşıp göndererek sorunun Synapse yazılımda olduğuna ikna ettim. Güncelleme için açıkları test edip aramaktalar ve çözümü olduğunda bizzat bana geri dönüş yapacaklarını ilettiler.

V2 USB versiyonunda oluşan bazı bilinen sorunlar;
1- Hoparlör kullanırken tekrar kulaklığa geçtiğinizde Synapse yazılımındaki ayarların çalışmaması.
2- Ekolayzır ayarlarının bazı durumlarda çalışmaması
3- 7.1 Özelliğini açıp kapadığınızda hiçbir değişikliğin olmaması.
4- 7.1 Seslerinin yerlerinin değişmesi ve bozulması (sağ taraftan sol tarafın sesi gelmesi gibi saçma bir durum)
5- USB özelliklerini komple kapattığınız zaman tüm ayarların aktif şekilde çalışıyor olması (Synapse yazılımını kullanmamanızı sağlıyor.)
6- Synapse (3-4 fark etmiyor) yazılımın içerisindeki çakışan kodlar sebebiyle kulaklığın hiç görünmemesi.
hocam dönüş yokmu paramızla rezil olduk yahu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı