Razer BlackShark V2 Pro EQ ayarları nasıl olmalı?

ArthurMorgan

Hectopat
Daha fazla  
1731682265433.png

Şu menüde Valorant için ayar önerebilecek var mı? Ve üstteki stereo ile THX'in farkı nedir?

Silah ve yetenek sesleri düşmanların ayak seslerini bastırıyor.

1731683227514.png

Buradakileri açmalı mıyım?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2353212

Şu menüde Valorant için ayar önerebilecek var mı? Ve üstteki stereo ile THX'in farkı nedir?

Silah ve yetenek sesleri düşmanların ayak seslerini bastırıyor.
THX sanal 7.1 teknolojisi kısaca, Razer pazarlama yapmak için isim değiştirmiş kapatmanı öneririm ses kastırtmaz. Program olarak Equilazer APO öneririm , orada AUTO EQ denilen birşey getirmişler daha yeni ve uzman EQ yapan insanların kulaklık EQ'larını kopyalayabiliyorsun içinde v2 proda var.

THX sanal 7.1 teknolojisi kısaca, Razer pazarlama yapmak için isim değiştirmiş kapatmanı öneririm ses kastırtmaz. Program olarak equilazer apo öneririm, orada Auto EQ denilen bir şey getirmişler daha yeni ve uzman EQ yapan insanların kulaklık EQ'larını kopyalayabiliyorsun içinde V2 Pro'da var.

Anladım hocam 3. parti yazılımdan ban yer miyim acaba?

İyi gözükmüyor neden 31 Hz ve 16 KHz'yi en alta indirdiniz.

Ayak seslerini duymak için her şeyi denedim de öyle kalmış.

Eski kulaklığımda Windows Sonic for headphones özelliğini acıyordum çok alışmışım.

Razer BlackShark V2 Pro 7.1 değil mi yani?

Anladım hocam 3. parti yazılımdan ban yer miyim acaba?
Hocam çok güldürdünüz şuan beni, hayır tabiki.
Ayak seslerini duymak için her şeyi denedim de öyle kalmış.

Burada dediğim şeyin nasıl yapılıcağını @Merdt hocamız açıklıyor çok basit bir işlem.
Razer BlackShark V2 Pro 7.1 değil mi yani?
Razer THX 7.1 teknolojisi yani 7.1 bir kulaklık.

THX sanal mı oluyor? Sanal 7.1 mi gerçek 7.1 mi onu pek anlayamadım ve 7.1 de daha iyi ses kasılmaz mı kapatmamı önerdiğiniz için soruyorum.

Dediğiniz işlemi uygulayacağım

THX sanal mı oluyor? Sanal 7.1 mi gerçek 7.1 mi onu pek anlayamadım ve 7.1 de daha iyi ses kasılmaz mı kapatmamı önerdiğiniz için soruyorum.

Dediğiniz işlemi uygulayacağım.

Stereo'yu kullanınca 7.1 olmuyor yani anladığım.

Dediğiniz işlemi uygulayacağım
Sanal 7.1: Uygulama aracılığı ile gerçek 7.1 kulaklıkları taklit ederler. Şuan piyasdaki kulaklıkların yüzde 99'u gerçek 7.1 değildir.

Gerçek 7.1; İçinde 8 tane sürücüsü bulunan kulaklıklar, genellikle beğenilmediği için satıştan kaldırıldılar.
Stereo'yu kullanınca 7.1 olmuyor yani anladığım.
Evet olmuyor , Stereo ses kasmak için en iyisi.

Sanal 7.1: Uygulama aracılığı ile gerçek 7.1 kulaklıkları taklit ederler. Şu an piyasdaki kulaklıkların yüzde 99'u gerçek 7.1 değildir.

Gerçek 7.1; içinde 8 tane sürücüsü bulunan kulaklıklar, genellikle beğenilmediği için satıştan kaldırıldılar.

Evet olmuyor, stereo ses kasmak için en iyisi.

Anlaşıldı hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı