Razer BlackShark V2 Pro garanti süreci

Aynı şekilde bende yaşadım hocam Bilkom video bilmem bir şeye yönlendirdi onlara gönderdim kulaklığı sonra aradılar beni kullanıcı hatası diye yeni ürün gönderelim dediler o zamanki sıfır piyasasından 500-600 TL daha fazla fiyat çektiler. Kısacası sizin yaşadığınız durumları ben 2024 Kasım-aralık gibi bende bizzat yaşadım sadece vaktim olmadığı için THH başvuru yapmadım bakalım THH size ne diyecek.

Peki siz bilikom ile konuştunuz mu ben az önce aradım THH başvuracağı mı da söyledim üst birime ileteceklerini bana gün içinde dönüş yapılır dendi.

Yok hocam zamanım olmadığı için geri gönderin ürünü dedim sahibinden kırılan parçayı satın aldım montajladım sıkıntısız kullanıyorum.

Bende aynısını yapmayı düşünüyordum ama sonra nedense hakkımı aramak mantıklı geldi sonuçta bu şirketler bu durumu çok fazla suistimal ediyorlar aynı durumu yaşayıp iade alan da var kullanıcı hatası alanda satılan ürüne garanti veriyorlar ama maliyeti 50 TL olmayan bir menteşe bile ellerinde yok.

Tabii hocam Avrupa ülkelerinde böyle bir şey söz konusu bile olduğunu sanmam. Sonuçta bariz belli bir sürü kullanıcı sırf bu yüzden garantiye gönderiyor kronik bir sıkıntı var demektir. Eğer yedek parça elinde yoksa sıfır ürünle birebir değişim yapması lazım. Bakalım THH neye karar verecek haberdar edersiniz.

Tabii hocam Avrupa ülkelerinde böyle bir şey söz konusu bile olduğunu sanmam. Sonuçta bariz belli bir sürü kullanıcı sırf bu yüzden garantiye gönderiyor kronik bir sıkıntı var demektir. Eğer yedek parça elinde yoksa sıfır ürünle birebir değişim yapması lazım. Bakalım THH neye karar verecek haberdar edersiniz.

THH başvuru yaptım tahmini 2 ay gibi bir sürede sonuçlanır.

Hocam az önce geri dönüş sağlandı servisin sadece raporlama ile görevli olduğunu bir şey yapamayacaklarını söylediler vatani arıyorum o bilikoma orası servise serviste direk bir şey yapamayiz diyor gerçekten komikler ne yapabileceğim hakkında tek bir bilgi yok sadece biz bir şey yapamayız deyip başkasına yönlendirme iyi ki THH basvurmusum.

Son düzenleme:
THH başvuru yaptım tahmini 2 ay gibi bir sürede sonuçlanır.

Hocam az önce geri dönüş sağlandı servisin sadece raporlama ile görevli olduğunu bir şey yapamayacaklarını söylediler vatani arıyorum o bilikoma orası servise serviste direk bir şey yapamayiz diyor gerçekten komikler ne yapabileceğim hakkında tek bir bilgi yok sadece biz bir şey yapamayız deyip başkasına yönlendirme iyi ki THH basvurmusum.

Aynen hocam tek çözüm THH gibi duruyor eğer zamanınız varsa uğraşın bence bakalım sonuç ne olacak.

Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyorum fakat bende kullanıcı hatası deyip geri gönderdiler bir de dalga geçer gibi ürünün sıfırından daha fazla değişim ücreti istediler ne yapabilirim?

Selam. Aynısı bana oldu. WhatsApp konuşmalarının SSlerini alıp TTH ye başvurdum. 2-3 ay oldu. 6 ay sürüyormuş. Kaybedecek bir şeyim yok.

Kırık parçayı alıp takma entry sini görünce heyecan yaptım ama benim parça bez kısımdan da ayrılmış. Servise yolladığımda bu kadar kötü değildi. Neyse mahkemeyi bekliyorum. OImadı tamire yollarım başka bir yere.

Son düzenleme:
Printer işi güzelmiş her eve lazım. 360 tl ye satın aldım parçayı sallanma vs olmazsa sıkıntı yaşamam herhalde. THH sonucu gelince duruma göre gerekirse taktığım menteşeyi söküp veririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı