Kulaklığı yeni aldım ses ayarlarını yaptıktan sonra mikrofonu taktım ama sesim gelmiyor. Ek olarak bir şeyler mi yapmam lazım?
Evet eminim 1-2 saat önce birkaç kere kontrol ettim. Yine de olmuyordu. Şimdi tekrar denedim oldu.Hayır ama kulaklığın sol yanında mikrofon açma ve kapama düğmesi var onun kapalı olmadığından emin olun.
Evet eminim birkaç kere kontrol ettim. Yine de mikrofonu takınca sesim gitmiyor.
Evet eminim 1-2 saat önce birkaç kere kontrol ettim. Yine de olmuyordu. Şimdi tekrar denedim oldu.
Hala memnun musun hocam? Sorun yaşadın mı? Şarj süresi aylar geçtikçe düştü mü?
Merhaba konu biraz eski fakat yeni alacak kullanıcılar olarak son zamanlardaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız sadece oyun üzerine olacak şekilde şimdiden teşekkürler.
Hâlâ memnunum bu zamana kadar sorun da yaşamadım. Şarj süresi de günde 3 4 saat kullanım ile minimüm 5-6 gün gidiyor. Şarj süresi düştü diyecek kadar fark etmedim şu ana kadar.
Aslında üstte yazdığım kulaklık açıklaması arasında bir fark yok bugün e kadar sadece + olarak ekleyeceğim veya - olarak diyeceğim bir şey yok genel olarak memnunum. En sevdiğim yönü mikrofon takılıp çıkarılması.
Selam. Kullanmaya devam ediyorum ve şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım çok memnunum işimi rahatlıkla görüyor.
Hocam benim kulaklığın içindeki pedde sararma var ama kullanışımı etkilemiyor çok.Hocam bayağı bir zaman geçti hâlâ kullanır mısınız bilmem ama bende almak istiyorum aklımda bir soru işareti kaldı bu kulaklık sararma yapıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.