Victorosimhennn
Centipat
- Katılım
- 3 Kasım 2024
- Mesajlar
- 38
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Menteşeden kastını şu demir ile kafa bandını birleştiren kısım herhalde hocam ona göre konuşuyorum. Benim ilk aldığım 1 sene sonra menteşesi kırıldı sonra şarjı hızlı gidiyor diye değişim talep ettim yenisini gönderdiler o da 1 sene sonra hatta yarım sene bile olmuş olabilir bu sefer ve yine kırıldı yani şu anda kırık kullanıyorum bantladım... Bir daha Razer kulaklık almam kesinlikle. 8000 TL vermiştim zamanındaşaka gibi kulaklık o paraya herhangi bir Wireless HyperX falan alsam herhalde 45 yıl falan dayanırdı. Zaten ilk aldığımda da bir ton yazılım problemi cart curt vardı berbat bir firma olduğuna karar verdim şahsımca. Kafasızlık yaptım ve Razer'a güvendim, bin pişmanım. Şu menteşeleri berbat Razer'ın. Benim arkadaşta da başka model var o da kırıldı garantide şu an. Ben daha uğraşmayacağım bir gün yeni kulaklık alacağım ve yoluma bakacağım umarım sizde almamışsınızdır. İyi sosyaller.
(Farem de koltuğumda Razer ve henüz problem yaşamadım. Gerçi fare de Synapse 4 de görünmedi başta yine bir 3-4 saat uğraştırdı araştırmayla çözmeyle. Koltuk iyi gibiama o da zırt zırt yay sesleri çıkarmaya başladı her hareketimde, eski koltuğum gibi)
Hocam kulaklığı alalı 2,3 ay oldu korktuğum için menteşeleri ilk gün bantladım geçen gün fark ettim kulaklık kafamdayken zıplayınca sağ menteşeden gevşek bir vida sesi geliyor sanki vidayı orada sıkmamıslar yere düşmüş gibi menteşe içinde geziyor bende kulaklıkla zıplamam herhalde deyip bıraktım bantlı kullanıyorum suanlık.