Razer BlackShark V2 Pro V2 yazılımı nasıl yüklenir?

Kubilays59

Hectopat

@Alheratzz

Kulaklığı alırsam yazılım söylecektiniz V2 Pro PS5 için versiyonu aldım PC'de Synapse galiba çalışmıyormuş. PS5 olduğu için telefondan ayar oluyor dediler anlamadım. O bahsettiğiniz yazılım neydi ve sizce çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

@Alheratzz

Kulaklığı alırsam yazılım söylecektiniz V2 Pro PS5 için versiyonu aldım PC'de Synapse galiba çalışmıyormuş. PS5 olduğu için telefondan ayar oluyor dediler anlamadım. O bahsettiğiniz yazılım neydi ve sizce çalışır mı?

Şöyle Razer Audio telefon uygulamasını indirip bağlanmayı dener misiniz? Şimdi PC için biliyorum fakat PS5'te nasıl yapılıyor tam bilmiyorum. Razer Barracuda değil BlackShark almışsınız.

Bağladım zaten PC üzerinde yazılım var mı Razer dışı kullanabileceğim onu sormuştum.

Hocam PC üzerinde Dolby Access var Microsoft Store'da. Gayet güzel işinizi görür 1 hafta trial var. Beğenmezseniz almazsınız ancak BlackShark için özel driver mevcut onu indirdiniz mi?

Hocam PC üzerinde Dolby Access var Microsoft Store'da. Gayet güzel işinizi görür 1 hafta trial var. Beğenmezseniz almazsınız ancak BlackShark için özel driver mevcut onu indirdiniz mi?

Hocam kulaklık az önce geldi bakayım bir özel driver a söylediğinize de bakarım şu an BT ile bağlanmak zorundayım zaten PS5 özel olduğu için Type-C ile bağlanıyor benim PC'de Type-C girişi yok aparat aldım gelmesini bekliyorum.

Bunlar olmuyor çözüm buldum PC'ye bağlı iken telefona da bağlanıyor mikrofon ve ekolayzır ayarlarını rahatlıkla telefondan yapabiliyorum PC'deki ayarların aynısı zaten teşekkür ederim tekrardan. Bir sorum daha var kulaklığı direkt fişe bağlı Type-C'den şarj etsem sıkıntı olur mu DualSense i öyle ediyorum daha bir sorunla karşılaşmadım bir sıkıntı çıkar mı bunda.

Bunlar olmuyor çözüm buldum PC'ye bağlı iken telefona da bağlanıyor mikrofon ve ekolayzır ayarlarını rahatlıkla telefondan yapabiliyorum PC'deki ayarların aynısı zaten teşekkür ederim tekrardan. Bir sorum daha var kulaklığı direkt fişe bağlı Type-C'den şarj etsem sıkıntı olur mu DualSense'i öyle ediyorum daha bir sorunla karşılaşmadım bir sıkıntı çıkar mı bunda.

Hocam ben de arada bir öyle ediyorum ancak çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tam bir bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı