Çözüldü Razer BlackShark V2 THX Spatial Audio nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar. BlackShark V2 kulaklığım için THX özelliğini nasıl aktif edeceğim' Razer Synapse'tan THX Spatial Audio'yu aktif ettim ancak uygulamasına girerken kod istiyor ve ürünümü Razer sitesinden aktif edip kaydetmeme rağmen bana kod falan gelmedi. Masaüstümde sağ altta ses ayarları kısmında Spatial Audio kısmı var ve çalışıyor ancak bu uygulamasına neden giremiyorum ve kod istiyor, bunu merak etmiştim. Ses ayarları kısmında THX Spatial kısmında ses gelmiyor ancak THX Spatial Audio kısmı çalışıyor. Bir de bu THX dediğimiz 7.1'in biraz daha gelmişmiş hali galiba değil mi? Bu kulaklıkta 7.1 aktif edemedim de sanırım THX dediğimiz şey 7.1 zaten.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-10-05 at 00.51.58 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-05 at 00.51.58 (1).jpeg
    74,8 KB · Görüntüleme: 1.016
  • WhatsApp Image 2023-10-05 at 00.51.58.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-05 at 00.51.58.jpeg
    104,8 KB · Görüntüleme: 881
  • WhatsApp Image 2023-10-05 at 00.54.00.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-05 at 00.54.00.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 863
Çözüm
THX çalışması için resimde ki gibi THX Spatial Audio seçmelisin.
Eki Görüntüle 1967320

Sonra buradan da aktif etmelisin.
Eki Görüntüle 1967321

Kod gelmediyse;
Attığım adrese giriş yapıp kodu iste.

NOT: Sen direkt USB ses kartı kullandığın için koda gerek yok.
Hocam girip almaya çalıştığımda şöyle bir uyarıyla karşılaşıyorum. Your Razer device is not eligible to receive a 7.1 Surround Sound activation code. Please refer to 7.1 Surround Sound System For Gaming Headset for eligible products. V2 modelinde 7.1 yok galiba. Direkt thx spatial özelliği var o da 7.1in gelişmiş versiyonu gibi bir şey galiba ben de tam bilmiyorum. Attığınız fotoğraftaki spatial audio kısmı aktif ancak şu an çalışıyor mu çalışmıyor mu onu anlayamadım çünkü spatial audio diye ayrı bir razer programı var ve ona girerken kod istiyor. Synapstan spatial audio kısmı atkif edildi yoksa

O uygulama kullanmıyorsun Razer USB ses kartını takınca. Razer Synapse uygulamasını kullanıyorsun.

Söylediğim şeyleri aktif edince aktif oluyor bunu en basit müzik dinlerken de fark ediyorsun.
Ha tamam teşekkürler hocam. Spatial audio uygulamasını siliyorum o zaman. Her şey synapstan kontrol ediliyor galiba. Aynen spatial audioyu açtığımda değişiklik net bir şekilde hissediliyor. Sesler bir tık boğuk geliyor gibi ama nereden geldiği çok daha net oluyor. Son bir şey daha sormak istiyorum. Sağ altta ses ayarlarımda thx spatial ve thx spatial audio var. Thx spatial audio çalışıyor ancak thx spatial seçtiğimde herhangi bir ses gelmiyor. Bunların farkı nedir acaba. Benim kullanmam gereken thx spatial audio değil

Ses gelmeyen yere direkt jack ile bağlayıp onu seçince Spatial Audio uygulamasını kullanabiliyorsun sanırım.

Müziklerde kapalı kalsın, oyunlarda açmak daha mantıklı gibi.
Teşekkürler hocam. Kafam karışıktı baya neyi açıcam neyi kapatıcam şimdi oturdu her şey. İyi geceler sağolun

banada yardımcı olurmusunuz thx spatial aktif değil

İyi geceler arkadaşlar. BlackShark V2 kulaklığım için THX özelliğini nasıl aktif edeceğim' Razer Synapse'tan THX Spatial Audio'yu aktif ettim ancak uygulamasına girerken kod istiyor ve ürünümü Razer sitesinden aktif edip kaydetmeme rağmen bana kod falan gelmedi. Masaüstümde sağ altta ses ayarları kısmında Spatial Audio kısmı var ve çalışıyor ancak bu uygulamasına neden giremiyorum ve kod istiyor, bunu merak etmiştim. Ses ayarları kısmında THX Spatial kısmında ses gelmiyor ancak THX Spatial Audio kısmı çalışıyor. Bir de bu THX dediğimiz 7.1'in biraz daha gelmişmiş hali galiba değil mi? Bu kulaklıkta 7.1 aktif edemedim de sanırım THX dediğimiz şey 7.1 zaten.

Active kodumu giriyorum ama hata veriyor sanırım 1ay demosunu kullandım ne yapmam gerek

THX spatial aktif edemiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı