Razer blackshark V2 + USB vs Cooler Master MH752 vs HyperX Alpha

Bütçe
900
Çok teşekkürler. Evet v2 X ve V2 usb fiyatı farkı da var. Sinerji de buldum bende. Güvenilir site zaten. İade genel olarak kabul edilmiyor diye biliyorum kulaklık için. Hijyenik sebeplerden dolayı. Ama arayacağım yarın.

Böyle bir karşılaştırma buldum.
Artı olarak.

Alpha ile Blackshark v2 usb içinde direkt böyle bir karşılaştırma da buldum.

Sadece Blackshark v2 incelemesi : Razer BlackShark V2 review

Sadece HyperX Alpha incelemesi : HyperX Cloud Alpha gaming headset review

Hocam konuştuktan sonra bilgi verebilirseniz çok memnun olurum, bende MH752 ile Blackshark arasında kaldım.

Forumlarda herkes Mh751-Mh752 öneriyor onu söyleyeyim. Mh751 kullandım, memnundum ve dün Mh752 sipariş ettim. Oyun kulaklığına pek benzemiyor sanırım.
BlackShark ilgi çekici duruyor ama.

Anakartta bitiyor derken tam bilmiyorum ben o detayları . Bende Asus Rog B365F var onuda tavsiyeler üzerine almıştım ama ses için özelliklerini bilmiyorum.

O zaman Blacksharkın ses kartı çokta işime yaramayacak gibi anladığım kadarıyla.
Tercih meselesi Blackshark V2 ile V2X arasında sadece harici ses kart farkı yok. V2X titanyum aksine normal sürücü kullanıyor. Derileri ped (ön yüzeyi kumaş), mikrofonu çıkarılamıyor, pasif yalıtımı yok, kablosu standart örgü kablo. Yani stereo kulaklık için gene tercih edilebilir ancak alternatifi olacaktır. Mikrofonu çıkarılamaması bana göre en büyük eksisidir.

Yok onu demek istemedim, alırsam her türlü V2 alırım. Ama anladığım kadarıyla V2'yi USB'siz kullanamıyoruz. Direkt olarak anakartımın ses kartını kullanmam için ayriyetten bi aparat falan mı var?

Yok onu demek istemedim, alırsam her türlü V2 alırım. Ama anladığım kadarıyla V2'yi USB'siz kullanamıyoruz. Direkt olarak anakartımın ses kartını kullanmam için ayriyetten bi aparat falan mı var?
Kullanabiliyorsunuz. Kulaklık jack girişli. USB kartı harici olarak geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…