Razer BlackShark V2 vs. Arctis 5 2019 Edition

Peki Logitech G PRO X'in bile mi 7.1'i kötü? Bütün sanal 7.1'ler kötü diyebilir miyiz Sorround'a kıyasla?

Ben 1400 TL'lik kulaklık denedim siz düşünün. Alpha s kulaklıkların babası diyebiliriz. Bana göre çöplük bir bir şey 7.1
Elinize gelsin bir iade talebini de hazırlasınız gibi :) 7.1 ile stereo bayağı farklı. Size tavsiyem İlk önce jak girişi var ise öyle deneyin sonra kartına takıp dinleyin.
 
Ben 1400 TL'lik kulaklık denedim siz düşünün. Alpha s kulaklıkların babası diyebiliriz. Bana göre çöplük bir bir şey 7.1
Arkadaşın dediğine göre hemen 7.1'i kötülemek yanlış olur, zira Logitech G PRO X bence daha iyi bir kulaklık.
 
Peki yukarıdaki arkadaşın dediğine ne diyorsunuz? Alpha S kulaklıkların babasıdır diyor arkadaş.
Alpha S zaten Alpha'nın çok az değiştirilmiş ve farklı 7.1 USB'siyle satılan bir model, ayrıca Alpha'nın ses kalitesi, nasıl oluyorsa artık, daha iyi. Alpha "kulaklıkların babası" olamayacağı gibi Alpha S de olamaz. M40X, DT 770, HD599, HD 6XX, PC37X ve niceleri dururken Alpha gibi kulaklıkların adları ancak fiyat/performans olarak anılır. Tabii fiyatındaki kulaklıklar arasında Alpha'nın öne çıktığını söylememek de kabahat olur.
 
Alpha S zaten Alpha'nın çok az değiştirilmiş ve farklı 7.1 USB'siyle satılan bir model, ayrıca Alpha'nın ses kalitesi, nasıl oluyorsa artık, daha iyi. Alpha "kulaklıkların babası" olamayacağı gibi Alpha S de olamaz. M40X, DT 770, HD599 ve niceleri dururken Alpha gibi kulaklıkların adları ancak fiyat/performans olarak anılır. Tabii fiyatındaki kulaklıklar arasında Alpha'nın öne çıktığını söylememek de kabahat olur.
Hocam peki 1000 TL civarı rekabetçi oyunlar için hangi kulaklığı önerirsiniz?
 
Alpha S zaten Alpha'nın çok az değiştirilmiş ve farklı 7.1 USB'siyle satılan bir model, ayrıca Alpha'nın ses kalitesi, nasıl oluyorsa artık, daha iyi. Alpha "kulaklıkların babası" olamayacağı gibi Alpha S de olamaz. M40X, DT 770, HD599, HD 6XX, PC38X ve niceleri dururken Alpha gibi kulaklıkların adları ancak fiyat/performans olarak anılır. Tabii fiyatındaki kulaklıklar arasında Alpha'nın öne çıktığını söylememek de kabahat olur.
Bilginizden yararlanmak isterim. Gaming kulaklık olarak öneriniz nedir? Mikrofonu çok iyi olmasa da olur. Ses kasmak daha önemli benim için. Maksimum 1500 TL bütçe ile.

Ek olarak Alpha S, Cloud II'den daha mı iyi? Alpha S'in üstünlükleri nedir Cloud II'ye karşı?
 
Hocam peki 1000 TL civarı rekabetçi oyunlar için hangi kulaklığı önerirsiniz?
Şu an için en iyi iki seçenek Cloud Alpha veya GSP 300 (daha iyi) gibi duruyor. Radarımın altından uçan yeni kulaklıklar çıkmış olabilir, çok hakim değilim son zamanlarda oyun kulaklığı piyasasına. Gerçi olsa bile hem Alpha'dan iyi olup hem Türkiye pazarında olacağı meçhul... her neyse.

Bilginizden yararlanmak isterim. Gaming kulaklık olarak öneriniz nedir? Mikrofonu çok iyi olmasa da olur. Ses kasmak daha önemli benim için. Maksimum 1500 TL bütçe ile.
Fiyat yüksektek düşüğe sıralanmış şekilde şöyle önerebilirim: Sennheiser PC38X, PC37X, GSP 500, GSP 300. Olur da bütçe artarsa veya indirim olursa diye ekledim PCX'leri.

Ufak ekleme: Efsanevi SHP9500'ü eklemeyi unutmuşum. 1500 TL civarına alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri. Mikrofonsuz.
 
Son düzenleme:
Şu an için en iyi iki seçenek Cloud Alpha veya gsp 300 (daha iyi) gibi duruyor. Radarımın altından uçan yeni kulaklıklar çıkmış olabilir, çok hakim değilim son zamanlarda oyun kulaklığı piyasasına. Gerçi olsa bile hem Alpha'dan iyi olup hem Türkiye pazarında olacağı meçhul... Her neyse.

Fiyat yüksektek düşüğe sıralanmış şekilde şöyle önerebilirim: Sennheiser PC38X, PC37X, gsp 500, gsp 300. olur da bütçe artarsa veya indirim olursa diye ekledim Pcx'leri.

Ufak ekleme: Efsanevi shp9500'ü eklemeyi unutmuşum. 1500 TL civarına alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri. Mikrofonsuz.

Hocam ben şimdi Logitech G PRO X siparişimi verdim, iptal edip Cloud Alpha veya Alpha s alayım mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı