Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #11 XPLSG dedi: BlackShark serisi alabiliyorken giriş seviyesi Kraken serisi alınmaz kötü kulaklık değil ama BlackShark serisi kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi değil aslında giriş seviyesi olan V3X bu V3 Kraken serisinin devamıdır. En az Blackshark V2 kadar iyi olduğunu düşünüyorum şahsen.
XPLSG dedi: BlackShark serisi alabiliyorken giriş seviyesi Kraken serisi alınmaz kötü kulaklık değil ama BlackShark serisi kadar iyi değil. Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi değil aslında giriş seviyesi olan V3X bu V3 Kraken serisinin devamıdır. En az Blackshark V2 kadar iyi olduğunu düşünüyorum şahsen.
MELLARK Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 390 Yer Istanbul 31 Aralık 2022 #12 Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Bununla bunun arasındaki farkı hala anlamadım.
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Bununla bunun arasındaki farkı hala anlamadım.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #13 MELLARK dedi: Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Bununla bunun arasındaki farkı hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... Renk farkı var sadece.
MELLARK dedi: Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri Razer BlackShark V2 USB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri Razer Blackshark V2 Gaming Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Bununla bunun arasındaki farkı hala anlamadım. Genişletmek için tıkla... Renk farkı var sadece.