Razer BlackShark V2 vs HyperX Cloud 2 vs Cloud Alpha vs Arctis Nova 3 vs Arctis Prime vs nova Pro

Bütçe
5000
Razer Blackshark V2'ye bütçeniz yetiyorsa V2 alın.

1300'e aldım ben.

Az önce aldım da sipariş hazırlanıyor diyor. İade etsem para karta hemen düşer mi ya? İçime kurt düşürdünüz valla ya
7 iş günü sürüyor. hemen düşmez gelsin sen en iyisi ara sor.

Forumdaki herkes V2 öneriyor. Ben Cloud II kullanıcısıyım. Bütçeniz V2'ye yetiyorsa V2 almanızı öneririm. Eğer bütçenizi çok harcamamak isterseniz Cloud II fiyatına değer, şiddetle tavsiye ederim. Tabii ki fiyat bandın da V2'de iyi işler başarmakta.

7 iş günü sürüyor. hemen düşmez gelsin sen en iyisi ara sor.
Nedense yeni versiyonu daha iyi diyorlar. Bilemedim artık ya. Aldık o kadar kullanacaz iyi kötü. Büyük ihtimalle @cumali_032 arkadaşın ürününün aynısından gelecek. Umarım dip ses sorunu yaşamam. Uzunca bir süre 120tl'lik kulaklıkla ve rezalet bir mikrofon kullanımı yaşadım artık bir süre rahat etmek istiyorum.

şimdi ürün koduna baktım hp sitesi çıkıyor büyük ihtimal yeni versiyon o.
Ürün kodu aynı mı bakıp kontrol eder misin?
4P5M0AA

Nedense yeni versiyonu daha iyi diyorlar. Bilemedim artık ya. Aldık o kadar kullanacaz iyi kötü.
Kişiye göre değişir. ben eskisini daha çok beğendim.

Artık aldık bir kere. İnşallah bir sorun yaşamam.

Bu kodu yazınca sadece Gri renkli ürün çıkıyor. Bu renk kodu olmayasın yoksa?
Olabilir, yeni olanın hiç fotoğrafı yok kodunuda hatırlamıyorum o yüzden bilemem ama eğer sende ki ile diğer satıcıların kodlarını karşılaştırıp yorumlara bakarak öğrenebilirsin, kılıf ve kingston yazıyorsa eski modeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…