Razer BlackShark V2 vs HyperX Cloud 2 vs Cloud Alpha vs Arctis Nova 3 vs Arctis Prime vs nova Pro

Bütçe
5000
@faxeNN Dolby Atmos cidden fark etti. Normal Razer Synapse ile memnundum hatta onda da kulaklık bass vuruşları falan hoşuma gidiyordu. Doğru kendime göre EQ ayarı bilmediğim için bass daha önde diğer sesler arkada gibiydi şimdi diğer sesler de önde bass vuruşu daha da coştu. Ayak sesleri daha duymaya başladım.

@88602 hocam sizin ayarla %100 kullanımda kulaklığı mı zorluyor kaldırmıyor bilemedim sesler ister istemez bozuyor patlıyor gibime geldi, %100 ayarda kendi hazır profiller sesler patlamadan daha net ve aynı seviye yükseklikte dinliyorum. Herkesin kulak yapısı farklı tabii ama benim kulağıma uymadı gibi, bir de CS:GO arayüz menüsünde ki müzikte aşırı patlamalar oluyordu hoşuma gitmedi. Ayak sesleri tamam da silah patlama sesi Razer Synapse de daha yüksek gibiydi sanki. Tekli kullanırken kulağımı deliyordu, sizin ayarda ise silah patlama sesi sessizleşmiş gibi daha çok müzik için mi ayarladınız?

DTS kaldı denemediğim onu da deneyeyim hazır 3 tane çevresel ses programları olsun elimde.

Hocam kulaklık elime geldi içerisinde Kingston yazıyor ve Allah'a şükür herhangi bir sorunu yok mükemmel bir kaliteye sahip.

Hocam kulaklığın ses kalitesini de yorumlar mısınız?
Bir de Windows'un Sonic uygulamasi gibi kendi mağazasında Dolby Access uygulaması var, oradan uygulamayı 7 günlük deneme olarak edinip profound hocamın verdiği ekolayzer ayarlarıyla da kulaklık performansini yorumlamanizi isterim.
Hayirli olsun şimdiden.

Ses kalitesi ve seviyesi oldukça yeterli. 70 üzeri ses bana baya sesli geldiği için 50lerde takılıyorum. Dolby access kullanıyorum. Csgo da adamların seslerini nokta atışı duyabiliyorum. Mikrofonu oldukça kaliteli herhangi bir dip ses vs yok. Az sonra sizin dediğiniz ekolayzır ayarınıda deneyeceğim..

@88602 hocam Razer Synapse uygulaması "Audio EQ" ayarı Dolby ses performansını da etkiliyor fakat DTS çok etki etmiyor. Mesela Razer Synapse uygulamasında EQ ayarı Default seçince Dolby Atmos kullanırken sesi düşürüyor, bu yüzden tekrar Razer Synapse'den tekrar Music profiline alıyorum. Normalde harici çevresel ses olmadan Razer USB Sound Card seçince sesi THX'e göre yüksek oluyor. Hem Dolby'den EQ ayarlıyorum hem de Razer Synapse uygulamasından değişiyor EQ profil seçince. Dolby Atmos aktifken kontrole yalnızca Dolby'in alması gerekli değil mi? Sizde de durum aynı mıdır hocam?

Hocam Dolby de sound leveler açtınız mi?

Hocam Dolby de Sound leveler açtınız mi?

Bundan mı bahsediyorsun? Ses yüksekliği zaten THX kapatınca veya Razer USB Sound Card'a geçince artıyor. Dolby veya DTS biraz daha destek oluyor fakat EQ ayarını Razer Synapse'den almazsa en azında Dolby'in içinde kendi EQ ayarı var zaten. THX, CS:GO gibi destekli oyunlarda çok şiddetli bence, silah atışları falan yüksek sesli, bombalarda öyle. Bence alıp kendin deneyeceksin hangisi daha iyi onu kullanmalısın. Dolby Atmos kullanan arkadaş yazsa onda da mı aynı ne yapmış ekstra bir şey varsa söylesin bekliyorum.

Son düzenleme:
Kulaklığı alıp denemek lazım tabii.
Ben şu anki durumda Dolby ile ciddi anlamda güzel ses alıyorum telefon kulakligiyla ses kasmak açisindan ama dediğim gibi iyi bir kulaklığa geçince işler benim için daha da değişecektir.

Bir de şey önerdiler belki daha iyi olur bilmiyorum.
HyperX Cloud Alpha kulaklık ile Creative Sound Blaster X G1 USB ses kartı kullanınca performans inanılmaz iyi diyor kullananlar acaba öyle midir?

performans inanılmaz iyi diyor kullananlar acaba öyle midir?
Performansı iyi BlackShark 2'nin. Müziklerde %100 seviye kullananlardasınız Dolby Access ile bu arkadaşın yaptığın ayarla kulaklık inanılmaz titriyor ve yüksek sesi var. CS:GO oyununda, CS:GO müziğini biraz patlamalar fazla oldu ve silah ses seviye şiddeti THX gibi alamadım. THX destekli oyunlarda THX kullanıp ayar yapmak daha iyi sanki. İstersen Razer Synapse kurmadan Dolby Access kurup performansı test et sonra kurarsın programı hem EQ ayarı yalnızca Dolby Access'ten olur. Ben müzik dinleyeceğim zaman Razer Synapse'de Music profile alıp sonra Dolby Access'ten Custom ayarı seçebilirsin. Default ayara bırakma yoksa Dolby Access performansı düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…