Razer Blackshark V2 vs Logitech G Pro X

Rkn88

Hectopat
Herkese iyi günler, iki kulaklık arasında kaldım. Logitech 400 TL daha pahalı. Kullanan veya konuya hakim arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Blue Voice avantajı olduğu için biraz daha yakındım Logitech'e. Razer'ın mikrofonunun sönük kalmasından endişe ediyorum biraz, çok fark yaratır mı ?

Logitech G Pro X Lightspeed kullandım. Tasarımı gerçekten mükemmel. Deri pad ile kullanırken başımı çok fazla ağrıtmıştı biraz sıkıyordu. Kumaş pedini taktığımda bu düzelmişti. Kumaş ped kalitesi de harikaydı. Ama kulaklığın kendisi ağır. Rekabetçi oyunlarda kullandığım EQ ayarlarını bunda kullandığımda Surround ayarıyla beraber tam verimi alamadım. Müzik veya film izlerken fena değildi beğenmiştim. Blue Voice ile mikrofon çok başka bir seviyeye geliyor. Önceliğinizi buna göre belirleyebilirsiniz.

Şu an Razer BlackShark v2 Pro kullanıyorum. Henüz herhangi bir rahatsız eden durumu olmadı. THX ses sistemi ile gerçekten premium ses kalitesini yaşıyorsunuz. Rekabetçi oyunlarda kendi ayarlarımla beraber herhangi bir ayak sesini kaçırmıyorum. Kulaklık tamamen kumaştan tasarlanmış ve şık bir görüntüsü var. Uzun kullanımda başınızı ağrıtmıyor. Ciddi anlamda hafif bir kulaklık. Mikrofonu kaliteli. Gürültü engelleme, ses netliğini artırabileceğiniz ayarlar mevcut.

Burada benim kullanımlarım Kablosuz üzerinde oldu fakat kablolu versiyonları ile aralarında tasarımsal fark yok. Tavsiyem Razer tarafında olacaktır.
Görsel 2023-01-09 saat 15.19.01.jpg
Görsel 2023-01-09 saat 15.19.02.jpg

Blue Voice avantajı olduğu için biraz daha yakındım Logitech'e. Razer'ın mikrofonunun sönük kalmasından endişe ediyorum biraz, çok fark yaratır mı ?

Sönük kalmıyor hocam bununla ilgili testlerini izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Uzun kullanım ve rahatlık benim için gerçekten önemli. Mikrofonlarını da incelediğim zaman dediğiniz gibi aşırı bir fark göremedim. Aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok o halde. Razer'dan yana tercih yapacağım.

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Uzun kullanım ve rahatlık benim için gerçekten önemli. Mikrofonlarını da incelediğim zaman dediğiniz gibi aşırı bir fark göremedim. Aradaki fiyat farkını vermeye gerek yok o halde. Razer'dan yana tercih yapacağım.

Pro X alsaydın pişman olurdun.

V2 alırsan bu da lazım olacak sana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı