Razer Blackshark V2 vs Logitech G Pro X

İncelemeye bakmıştım ve o makaledeki ayarlar sesi çok bozmuştu. Ses kasma olayı da aynı şekilde.
Başkasının ayarından ziyade kendiniz en doğrusunu bulmalısınız deneyerek.
Mesela müzikte eserin orjinaline en yakın ses ayarı için o eseri çok kaliteli bir kulaklık veya hoparlörde ekstra ayarla bozulmamış olarak dinlemiş olmanız gerek. Elinizdeki cihazın ayarıyla o deneyime yakın hale getirmeye çalışmalısınız. Bu prensipten ziyade ayar yaparken nasıl duymak istediğimize yoğunlaşıyoruz.
Oyunda ses kasma konusu da benzer. Oyununa, ses çıkış cihazına ve yazılımın sesi işleme algoritmasına göre size en uygununu seçmelisiniz.
Mesela BF 2042 oynarken THX gibi sanal surround ayarlarını kapatıyorum. Oyunda çok fazla araç, patlama vs. sesi var. Adım sesinden ziyade bu sesleri de surround olarak vermeye çalışıyor algoritma. Bu da adım sesinin azalmasıyla sonuçlanıyor. THX'i kapatınca adım seslerini çok rahat duyuyorum.
Kendiniz en iyi ayrı belirleyin.

Haklısın sağ ve sol güzel veriyor ayak sesini ama ön ve arkada biraz sıkıntı çekiyorum.

Haklısın sağ ve sol güzel veriyor ayak sesini ama ön ve arkada biraz sıkıntı çekiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlgili linkte surround ayarları mevcut. Ben bu şekilde kullanıyorum. Rekabetçi oyunlarda çok memnun etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…