Razer BlackShark V2 X 7.1 nasıl aktifleştirilir?

Orada sizin kulaklığı satın almanızı falan istiyor. Siz indirin 7.1 uygulamasını girin kodu.

Ben yüklerken sadece Synapse yerine hepsine tıklayarak Cortex falan da yüklemiştim. Bunların bir sakıncası var mı silmeme gerek var mı? Ayrıca THX yüklü durumdaydı. 7.1 uygulamasını indirirken de THX'i silmeliyim değil mi?

Ben yüklerken sadece Synapse yerine hepsine tıklayarak Cortex falan da yüklemiştim. Bunların bir sakıncası var mı silmeme gerek var mı? Ayrıca THX yüklü durumdaydı. 7.1 uygulamasını indirirken de THX'i silmeliyim değil mi?
Sadece 7.1'i indirin gerekli olan o diğerleri gereksiz. THX ise 15 bedava kullanbilirsiniz güzel uygulama. Sonradan 20 30 dolar falan istiyordu.

Razer ID'ye nasıl kayıt ettin anlatabilir misin?

Seri numarası lazım, ama ben bulamıyorum.
Warranty Support buraya gir 7.1 seçeneği var tıkla Razer ID hesabı oluştur.

Seri numarası lazım, ama ben bulamıyorum.
Sol kulaklığın pedini çıkar orada yazıyor seri no.

Hesabım var zaten seri numaramı bulamıyorum.

Sol kulaklığın pedini çıkar orada yazıyor seri no.
Onu nasıl çıkartıyım.aa çıkarttım.

Kulaklığın pedini çek ama dikkatli zaten pedin takılı olduğu yerlerden çıkmaya başlar. Pedin takılı olduğu yerle beraber çek.

Sadece 7.1'i indirin gerekli olan o diğerleri gereksiz. THX ise 15 bedava kullanbilirsiniz güzel uygulama. Sonradan 20 30 dolar falan istiyordu.
O zaman ilk bu 15 günlük denemeyi kullanıp 15 günün sonunda ise sonradan verdikleri aktivasyon kodunu girmek daha mantıklı değil mi?

Bana yardımcı olamaz mısın hocam, hala açamadım.
Hocam, razer.com/account kısmına giriş yaptıktan sonra -eğer türkçeyse sayfa- üst kısımda ''Ürünlerim'' tarzı bir yer göreceksin. Orada yeni bir ürün kaydet kısmına basıp gereken bilgileri doldur akabinde en son aşamada senin ürünü kaydettiğini gösteren bir ekran çıkıyor. Bir kutucuk içerisinde ''no code received'' seçeneğini seçtikten sonra sana bir kod gönderiyor.

O zaman ilk bu 15 günlük denemeyi kullanıp 15 günün sonunda ise sonradan verdikleri aktivasyon kodunu girmek daha mantıklı değil mi?

Hocam, razer.com/account kısmına giriş yaptıktan sonra -eğer türkçeyse sayfa- üst kısımda ''Ürünlerim'' tarzı bir yer göreceksin. Orada yeni bir ürün kaydet kısmına basıp gereken bilgileri doldur akabinde en son aşamada senin ürünü kaydettiğini gösteren bir ekran çıkıyor. Bir kutucuk içerisinde ''no code received'' seçeneğini seçtikten sonra sana bir kod gönderiyor.
Yok hocam sizin aktive kodunuz 7.1 için THX daha farklı bir şey. Onu satın almanız lazım sadece 15 gün bedava o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı