Elektronik Razer BlackShark V2 X 700TL

Dümdüz kullanılmaz hocam, çok kötü sesi var. Kendi sanal 7.1 programı var, onunla kullanılıyor. 7.1'i açmadığınızda boğuk ve ince ses veriyor. Dolby ile denemedim onu bilemiyorum.
Yapma yahu. İade mi edeyim ben bunu şimdi? Kaliteli, iyi ürün diye biliyordum. 7.1 önemli değil benim için single playee oyunlarda kullanacağım.

Hangi kulaklık o acaba hocam?
Astro A10.

Ayrı olarak çıkarılabilir kablosuda var eğer kablosu falan bozulursa kulaklık değiştirmek zorunda değilsin sadece kablo değiştirebilirsin.

Astro A10.

Ayrı olarak çıkarılabilir kablosuda var eğer kablosu falan bozulursa kulaklık değiştirmek zorunda değilsin sadece kablo değiştirebilirsin.
Gidip Blackshark V2 X / Kraken X / Kraken V3 X'e 350 liradan fazla verenleri görünce üzülüyorum. Razer Synapse keylogger ayrıca.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-11-23-17-51-38-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-11-23-17-51-38-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 53
Astro a10.

Gidip BlackShark V2 X / Kraken X / Kraken V3 X'e 350 liradan fazla verenleri görünce üzülüyorum. Razer Synapse keylogger ayrıca.

Mikrofon kalitesi övüldüğü icin aldım ve daha önceden oyun oynadığım herkes sesin çok net olmuş dedi.

Mikrofonu çok kaliteli ama sesi gerçekten kötü bir kulaklık. Ne yaptıysam güzel net bir ses alamadım. O sanal 7.1 yazılım olayı da daha beter yaptı. Önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı