Ses kartınız nedir? Kulaklık gayet güzel kendim de kullanıyorum.
Alınır, güzel bir seçenek ses kartınız kaliteliyse bakabilirsiniz.
Laptopta kullanacağız, çok kötü bir deneyim yaşatır mı?
Ses kartınız nedir? Kulaklık gayet güzel kendim de kullanıyorum.
Alınır, güzel bir seçenek ses kartınız kaliteliyse bakabilirsiniz.
Laptop marka model nedir?Laptopta kullanacağız, çok kötü bir deneyim yaşatır mı?
1.Seçenek ve daha ucuz.1000TL'ye orjinal 7.1 bul da görelim o zaman.
Galax Sonar 02 yazılım ile yapıyor 7.1'i. Hatta bu 1000TL civarındaki kulaklıkların çoğu sanal 7.1 hiçbirinde gerçek 7.1 yok.1.Seçenek ve daha ucuz.
2.Seçenek HyperX Cloud Stinger Core HHSS1C-AA-BK/G 7.1 S - PttAVM.com![]()
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RG - PttAVM
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun! - 2025www.pttavm.com
Nasıl yani, V2X sanal yapmıyor mu ?Galax Sonar 02 yazılım ile yapıyor 7.1'i. Hatta bu 1000TL civarındaki kulaklıkların çoğu sanal 7.1 hiçbirinde gerçek 7.1 yok.
İkisi de gerçek 7.1 değil yazılım ile. Bu fiyata 1-2 yıl önce bile 7.1 yoktu.1.Seçenek ve daha ucuz.
2.Seçenek HyperX Cloud Stinger Core HHSS1C-AA-BK/G 7.1 S - PttAVM.com![]()
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RG - PttAVM
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun! - 2025www.pttavm.com
Bu 1000 TL olan model sanal yapıyor diyebiliriz ama bu attıklarından daha kaliteli oluyor ses kartına da bağlı olarak. Artık windows sayesinde taktığın 30tl'lik kulaklıkta 7.1 oluyor ona bakılırsa.Nasıl yani, V2X sanal yapmıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.