Razer BlackShark V2 X alınır mı?

blackshark v2x kullanıyorum aylardır kesinlikle tatmin eden bir kulaklık. ama eğer bütçenizi zorlayabiliyorsanız düz v2 olanı almanızı öneririm. açıkçası benim içimde kalmadı değil thx ses kartı ile nasıl harikalar yaratıyordur merak ediyorum :D
 
V2X kullanıyorum. THX ile birlikte mükemmel oluyor. 14gün deneme sürümü var. Ama süre bitince programın ayarları iptal olmuyor. Hala THX ile kullanabiliyorum.
 
V2X modelini önermiyorum THX spatial yazılımına sahip değil, V2 modelini kullanıyorum oyundan oyuna ses modunu otomatik ayarlayıp en uygun ortam sesini veriyor. R6'da normal bir kulaklıkla çok fazla gürültü duyuluyor. Ayak ve silah sesleri ortam sesine çok karışıyor. THX özelliği bu karışıklığı ortadan kaldırıp duyulması gereken sesleri arttırıyor.

THX spiral sound nerede desteklemiyor yalan yanlış bilgi vermeyin aktif olarak kullanıyorum.
 
THX spiral sound nerede desteklemiyor yalan yanlış bilgi vermeyin aktif olarak kullanıyorum.
destekliyor ama yazılımsal olarak, düz v2 direkt o olayın ses akrtına sahip. V2X de kullanmak için aylık ücret ödemeniz gerek o da dolar üzerinden olduğu için pahalıya denk geliyor. V2X kesinlikle kötü bir kulaklık değil ama düz V2 çok daha iyi bu yadsınamaz bir gerçek. Ama şahsen ben düz V2 yerine kablosuz rahatlığından dolayı barracuda x tercih ederdim
 
Destekliyor ama yazılımsal olarak, düz V2 direkt o olayın ses akrtına sahip. V2X de kullanmak için aylık ücret ödemeniz gerek o da dolar üzerinden olduğu için pahalıya denk geliyor. V2X kesinlikle kötü bir kulaklık değil ama düz V2 çok daha iyi bu yadsınamaz bir gerçek. Ama şahsen ben düz V2 yerine kablosuz rahatlığından dolayı Barracuda X tercih ederdim.

Paralı olması desteklemediği anlamına gelmiyor.
 
THX spiral sound nerede desteklemiyor yalan yanlış bilgi vermeyin aktif olarak kullanıyorum.
Harici yazılımsal destekten bahsetmiyorum, kulaklığın ses kartındaki bir özellik. THX yazılımına 50 liralık 2.0 hoparlör de bağlarsın. Aynı ses kalitesini verir mi? Bu arada ben demiyorum buyur Razer kendi diyor.
1657131191061.png


Düzenleme:
Bunu da ekleyeyim ses kaynakları içinde de THX ayrı bir kaynak olarak gözükmekte. V2X modelinde böyle bir şey mevcut değil.
1657134247537.png
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı