Realtek ALC887/897 7.1 ses yongası anakartınızda var hocam yani iyi. Eğer 500TL daha arttırabilirseniz, bu attığım kulaklık V2 X'ten daha iyi performans veriyor ve daha iyi bende kullanıyorum.
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Realtek ALC887/897 7.1 ses yongası anakartınızda var hocam yani iyi. Eğer 500TL daha arttırabilirseniz, bu attığım kulaklık V2 X'ten daha iyi performans veriyor ve daha iyi bende kullanıyorum.
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-GM Gri Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.689,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hepsini teker teker ayırt edebiliyorum, cs2'de çok iyi ses kasabiliyorum. Adam yanlışlıkla Shift'i bıraktı 1 saniyeliğine, ses verdi ondan sonra tekrar shift bastı duydum mesela.
Hepsini teker teker ayırt edebiliyorum, cs2'de çok iyi ses kasabiliyorum. Adam yanlışlıkla Shift'i bıraktı 1 saniyeliğine, ses verdi ondan sonra tekrar shift bastı duydum mesela.
Hocam hâla aklımda bir soru var.Kulaklığı monitörün USB girişine bağlasam 7.1 özelliğini kullanabilirmiyim veya 7.1 için sadece anakartamı bağlı olması gerekiyor?
Hocam hâla aklımda bir soru var. Kulaklığı monitörün USB girişine bağlasam 7.1 özelliğini kullanabilir miyim veya 7.1 için sadece anakartamı bağlı olması gerekiyor?
Ses kasma konusunda Windows'tan kulaklığı seçmeyince ses netliğinden düşebiliyor kulaklığı seçip ekolayzeri ayrı olarak kullanabileceğimiz program varsa çok daha iyi olur ama henüz bulabilmiş değilim ama EQ programı isterseniz Fxsound'u bir deneyin tizleri çok iyi belki işinizi görebilir. Ben ileride ses şiddeti yüksek bir anakart alacağım ondan ümitliyim 85 liralık kulak içi kulaklığımla en iyi sesi alıyordum laptopta ama sonrasında bir daha alamafım o sesi ayar değiştirdiğimden midir nedir ya da yazılım kaynaklıda olabilir desteğini çektiyseler.