Razer BlackShark V2 X alınır mı?

NGDBOT

Hectopat
Daha fazla  
Bu üründe çok takılı kaldım alsam mı almasam mı diye? Ama ses kartı yok ve jack girişli ondan almakta kararsız kaldım ses kartı olmadığı için de iyi bir anakarta sahip olmak gerekiyormuş benim ana kartım h-510M size iyi mi bu karta iyi gider mi bu kulaklık?

Bu üründe çok takılı kaldım alsam mı almasam mı diye? Ama ses kartı yok ve jack girişli ondan almakta kararsız kaldım ses kartı olmadığı için de iyi bir anakarta sahip olmak gerekiyormuş benim ana kartım h-510M size iyi mi bu karta iyi gider mi bu kulaklık?
Alınır kulaklı. Ekstra ses kartı al yanına ses kalitesi kötü gelirse. İlk ve 2. attıklarım aynı sadece ilk attığımda ses tuşları ve mic mute tuşu bulunmakta o yüzden biraz daha pahalı.

Ya bilemiyorum arkadaşlar ne yapsam ya demin baktım da Pro modeli 7 bin lira ike Hepsiburada'da yurt dışından 1 bin liraya getiriyorlar güvenilir midir?

Ya bilemiyorum arkadaşlar ne yapsam ya demin baktım da Pro modeli 7 bin lira ike Hepsiburada'da yurt dışından 1 bin liraya getiriyorlar güvenilir midir?
V2X zaten 7 bin lira olamaz hocam siz kablosuz modeline bakıyorsunuzdur 2023 versiyon.

Blackshark V2X zaten 1200TL civarı.

Aynı şekilde düşünmüştüm alana kadar. Alırken arkaadaşım kenarları 2 aya kırılacak demişti (Corsair Void stereo kullanıyordu) kulaklığı bunu dedikten 6-7 ay sonra kırıldı. Bence alın çok iyi kulaklık.

Aynı şekilde düşünmüştüm alana kadar. Alırken arkaadaşım kenarları 2 aya kırılacak demişti (Corsair Void stereo kullanıyordu) kulaklığı bunu dedikten 6-7 ay sonra kırıldı. Bence alın çok iyi kulaklık.

6-7 ay içinde alınmaz hocam

Peki bu kulaklık alınIr mı baya götürür mü jack sorunu çıkarIrmı sizce

6-7 ay içinde alınmaz hocam.

Peki bu kulaklık alınır mı? Bayağı götürür mü jack sorunu çıkarır mı sizce.

Sizin kullandığınız cihazda jack girişi varsa sorun olmaz zaten Razer kalitesini çoğu ürününde olduğ gibi bu üründede hissettiriyor (arada Kraken X Lite gibi facialarda var tabii ki) üstelik kutu içeriğinden çıkan kod ile Razer'ın 7.1 uygulamasına giriş yapıp kodu girince sanal olarak 7.1 devreye giriyor ve işe yarıyor. Yandaki uzatılıp kısaltmaya yarıyan yerin içindeki demirler cidden sağlam kolay kolay kırılmıyor ve pedlerinin içi kumaş dışı deri ve tüm kulağı sarıyor. Kulaklığın ses kaliteside oldukça iyi. Tam derilere göre daha az terletiyor ama az da olsa terletiyor bunların yanında tek kötü yanı ses kartının olmaması yani eğer anakartınız iyi değilse bir tanede harici bir ses kartı alırsanız çok iyi olur. Benim görüşüm bu kadar zaten kutu içeriğinden kulaklıkla ilgili ihtiyacınız olabilecek her şey çıkıyor (taşıma torbası, 7.1aktifleştirme kodu, etiketler, pedlerin nasıl çıkartılıp takılacağına kadar anlatan bir kullanım kılavuzu) 2022 modelinden Razer Gold bile çıkıyordu ama 2023 de öyle mi bilmiyorum. Bayağıdan kastınız 3-4 yılsa rahatlıkla götürür.

6-7 ay içinde alınmaz hocam.

Peki bu kulaklık alınır mı? Bayağı götürür mü jack sorunu çıkarır mı sizce.

3-4 hafta önce 2.3K fiyatı vardı ki zaten ocak ayında almıştım bende 900TL'ye (İtopyadan 2022 modelini) şu andada 1.6k. Paramızın bu günlerde aşırı derecede değerini kaybetmesi yüzünden Steam'in bile artık anlık dolar kurunu baz aldığını düşünürsek oyun oynayacak biri için fena bir fiyat sayılmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı