NGDBOT
Hectopat
Daha fazla
Sizin kullandığınız cihazda jack girişi varsa sorun olmaz zaten Razer kalitesini çoğu ürününde olduğ gibi bu üründede hissettiriyor (arada Kraken X Lite gibi facialarda var tabii ki) üstelik kutu içeriğinden çıkan kod ile Razer'ın 7.1 uygulamasına giriş yapıp kodu girince sanal olarak 7.1 devreye giriyor ve işe yarıyor. Yandaki uzatılıp kısaltmaya yarıyan yerin içindeki demirler cidden sağlam kolay kolay kırılmıyor ve pedlerinin içi kumaş dışı deri ve tüm kulağı sarıyor. Kulaklığın ses kaliteside oldukça iyi. Tam derilere göre daha az terletiyor ama az da olsa terletiyor bunların yanında tek kötü yanı ses kartının olmaması yani eğer anakartınız iyi değilse bir tanede harici bir ses kartı alırsanız çok iyi olur. Benim görüşüm bu kadar zaten kutu içeriğinden kulaklıkla ilgili ihtiyacınız olabilecek her şey çıkıyor (taşıma torbası, 7.1aktifleştirme kodu, etiketler, pedlerin nasıl çıkartılıp takılacağına kadar anlatan bir kullanım kılavuzu) 2022 modelinden Razer Gold bile çıkıyordu ama 2023 de öyle mi bilmiyorum. Bayağıdan kastınız 3-4 yılsa rahatlıkla götürür.
3-4 hafta önce 2.3K fiyatı vardı ki zaten ocak ayında almıştım bende 900TL'ye (İtopya'dan 2022 modelini) şu andada 1.6k. Paramızın bu günlerde aşırı derecede değerini kaybetmesi yüzünden Steam'in bile artık anlık dolar kurunu baz aldığını düşünürsek oyun oynayacak biri için fena bir fiyat sayılmaz.
![]()
RAZER BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah RZ04-03240100-R3M1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER BlackShark V2 X Kablolu Kulaklık Siyah RZ04-03240100-R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam çok çok teşekkür ederim sürekli uzaklaşıp ısınıyordum kulaklığa benim anakartım H510M daha yeni aldım PC'yi 3060 falan var da ya Gamepower kyruse ya da bu şimdi anakartım iyi mi sizece? Gider mi bununla.