Razer BlackShark V2 X, H510M-K anakarta 4 pin girişiyle bağlanır mı?

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Razer BlackShark V2 X sipariş verdim. 4 pinli giriş desteği var mı? Masaüstümde anakartım H510M-K ve kasam MSI MAG Forge 100R.

Kablolu sipariş ettim, bütçem buna yetmişti. İnternette okudum, 7.1 açmayın, sıkıntılı falan diyorlar. Ses kasamazmışım oyunlarda doğru mu? Ses kasamam mı Valorant gibi oyunlarda?

Kablolu sipariş ettim, bütçem buna yetmişti. İnternette okudum, 7.1 açmayın, sıkıntılı falan diyorlar. Ses kasamazmışım oyunlarda doğru mu? Ses kasamam mı Valorant gibi oyunlarda?

Aynı kulaklığı kullanıyorum Razer Battle bundle ile aldım. 7.1 konusunda ben sıkıntı yaşamadım Fortnite'da denedim. Valorant oynamıyorum ve CS:GO'da da zaten 7.1 desteği yok.

4 pinli giriş desteğinin ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.

Ben genel olarak kulaklıktan memnunum zaten çok uyguna geldi Razer Battle Bundle'ı 1650'ye almıştım.

Aynı kulaklığı kullanıyorum Razer Battle bundle ile aldım. 7.1 konusunda ben sıkıntı yaşamadım Fortnite'da denedim. Valorant oynamıyorum ve CS:GO'da da zaten 7.1 desteği yok.

4 pinli giriş desteğinin ne olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.

Ben genel olarak kulaklıktan memnunum zaten çok uyguna geldi Razer Battle Bundle'ı 1650'ye almıştım.
Kablolu değil mi senin ki benim ki kablolu çünkü

Aynı kulaklık ile Valorant oynuyorum. 7.1 açıkken hiçbir sorun yok. Gayet iyi.

Dostum konuyu hortlatıyorum kusura bakma bende de ASUS H510M-K var. Sana kulaklık gelmiştir. Sence anakartın ses yongası yetiyor mu? Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum. Harici bir karta ihtiyaç var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı