ilginizden dolayı teşekkür ederim sanırım bunu alacağım
Baya memnunum ben. Game Zero'yu dahi rahatlıkla besliyor.
Görüşme kalitesini de artırıyor mikrofon işinde de çok başarılı.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Creative App ile özelliklere erişebilirsiniz.
hocam siparişi verdim bi sorum olucak ben bu işlerden pek anlamam yanlış varsa söyleyin kulaklıkarda normal ses kartımı daha çok etki ediyor yoksa usbli ses kartlarımı birde nedenini açıklarmısınız sizide uğraştırdım kusura bakmayınCreative App ile özelliklere erişebilirsiniz.
normal ses kartımı daha çok etki ediyor yoksa usbli ses kartlarımı birde nedenini açıklarmısınız sizide uğraştırdım kusura bakmayın
Hocam sizde bu kulaklığı kullandınızmı bilmiyorum ama kulaklıkta 7.1 geçince ses boğuklaşıyor play 4 bu ses boğulmasını düzeltebilirmiBöyle bir genelleme yapılamaz. USB'li olup çok iyi olan kartlar da var. PCIe olup çok iyi olan kartlar da var.
Hocam sizde bu kulaklığı kullandınızmı bilmiyorum ama kulaklıkta 7.1 geçince ses boğuklaşıyor play 4 bu ses boğulmasını düzeltebilirmi
Teşekkürler cevap içinKullanmadım. Ekolayzer ile iyiye götürebilir ama tamamen engeller mi, bunu yorumlamak zor alıp denemeden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.