7.1 ses desteği olduğuna göre içinde ses kartı olması gerekiyor kulaklığın. Yani anakarttaki ses çipini kullanmayacaksın. Yalnız o kulaklık çok iyi değil. Onun yerine onun fiyatına yakın SteelSeries Arctis 3 alabilirsin.
Steelseries Arctis 3 Kulaklık (Kablolu)
Steelseries Arctis 3 Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition Wireless vs Razer BlackShark V2 X Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the SteelSeries Arctis 3 2019 Edition Wireless and Razer BlackShark V2 X headphoneswww.rtings.com
7.1 ses desteği olduğuna göre içinde ses kartı olması gerekiyor kulaklığın. Yani anakarttaki ses çipini kullanmayacaksın. Yalnız o kulaklık çok iyi değil. Onun yerine onun fiyatına yakın SteelSeries Arctis 3 alabilirsin.
Steelseries Arctis 3 Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition Wireless vs Razer BlackShark V2 X Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the SteelSeries Arctis 3 2019 Edition Wireless and Razer BlackShark V2 X headphoneswww.rtings.com
Laptoplarda ses yongası genelde hep kötü olduğunda olay üreticinin bu tarz kulaklıklar kullanacak kişiler için cızırtı koruması koyup koymamasına bakıyor. Yine de ben kendimde dahil olmak üzere çoğu marka laptopta ses yongasının yetmediğinden dolayı sıkıntı yaşayan görmedim ama Excalibur bu korumaları koymuş mudur bilmiyorum.
Yazılım üzerinden 7.1 desteği veriyor. Ek olarak BlackShark, Arctis 3 ile neredeyse aynı ürün.
Müzik konusunda deneyimlediğim en iyi kulaklıklardan, kendim kullanıyorum. 7.1'i Razer'in kendi yazılımı üzerinden kutudaki kodla etkinleştirip kullanabiliyorsun. Ses kartına gerek yok. Tabii istersen takabilirsin sana bağlı.1100TL çıkar mı bilmiyorum inanın 900TL'yi zaten zor vereceğim.
Anlıyorum teşekkür ederim. Ben zaten hardcore FPS oyunu oynayan birisi değilim benim için daha çok müzik ve mikrofon performansı önemli(oyun performansı da önemli tabii ki). İnternetten baktığımda bu kulaklığın ses kalitesi bayağı iyi olduğunu gördüm. 3.5mm jak sıkıntı çıkarır mı diye korkmuştum sadece.
1100TL çıkar mı bilmiyorum inanın 900TL'yi zaten zor vereceğim.
Anlıyorum teşekkür ederim. Ben zaten hardcore FPS oyunu oynayan birisi değilim benim için daha çok müzik ve mikrofon performansı önemli(oyun performansı da önemli tabii ki). İnternetten baktığımda bu kulaklığın ses kalitesi bayağı iyi olduğunu gördüm. 3.5mm jak sıkıntı çıkarır mı diye korkmuştum sadece.
Hocam ben de bir aralar BlackShark V2 düşünüyordum 1200-1400 liralardan 2000 liraya fırlamış. Sanırım razerın tüm ürünleri böyle çünkü geçenlerde bir de Razer viper mini bakmıştım o da 330 TL'den 400 e çıktı.7.1 ses desteği olduğuna göre içinde ses kartı olması gerekiyor kulaklığın. Yani anakarttaki ses çipini kullanmayacaksın. Yalnız o kulaklık çok iyi değil. Onun yerine onun fiyatına yakın Steelseries Arctis 3 alabilirsin.
V2 güzel alınır ama V2 X iyi değil malesef.Hocam ben de bir aralar BlackShark V2 düşünüyordum 1200-1400 liralardan 2000 liraya fırlamış. Sanırım razerın tüm ürünleri böyle çünkü geçenlerde bir de Razer viper mini bakmıştım o da 330 TL'den 400 e çıktı.
Peki sizce 2000 TL'ye V2 almak mı yoksa kaç liraysa artık HyperX cloud 2 almak mı? Benim gönlüm V2 den yana ama 2000 TL biraz fazla gibi.V2 güzel alınır ama V2 X iyi değil malesef.
Razer BlackShark V2 vs Razer BlackShark V2 X Side-by-Side Headphones Comparison
The Razer BlackShark V2 are better gaming headphones than the Razer BlackShark V2 X. The V2 have a better-balanced sound profile out-of-the-box, and their boom mic is detachable. Also, the V2 come with a USB Soundcard and are compatible with companion software that allows you to customize the...www.rtings.com