Razer BlackShark V2 X için ses kartına gerek var mı?

Bütçe
900 TL
Peki sizce 2000 TL'ye V2 almak mı yoksa kaç liraysa artık HyperX cloud 2 almak mı? Benim gönlüm V2 den yana ama 2000 TL biraz fazla gibi.
Oyun oynuyorsan V2'nin tizi çok daha üstün, onu almalısın. V2 şu anda en düşük 1725TL'ye satılıyor. 2 ay sonra Black Friday olacakmış. O zaman ne kadara düşer bilemiyorum, istersen bir bekle.

Screenshot_1.jpg

1200-1400 arası Steelseries Arctis 3 alabilirsin. V2'nin Bass kalitesi daha iyi ama tiz olarak Arctis 3 daha iyi görünüyor. Oyunlarda Arctis 3 daha iyi olur, müzik ve filmlerde V2.

Biraz daha iyi olsun diyorsan Steelseries Arctis 5 alabilirsin V2'ye benzer olarak. Birde Corsair Void Elite var. O da çok iyi bir kulaklık oyun için.

Son düzenleme:
Oyun oynuyorsan V2'nin tizi çok daha üstün, onu almalısın. V2 şu anda en düşük 1725TL'ye satılıyor. 2 ay sonra Black Friday olacakmış. O zaman ne kadara düşer bilemiyorum, istersen bir bekle.

Eki Görüntüle 1527295

1200-1400 arası Steelseries Arctis 3 alabilirsin. V2'nin Bass kalitesi daha iyi ama tiz olarak Arctis 3 daha iyi görünüyor. Oyunlarda Arctis 3 daha iyi olur, müzik ve filmlerde V2.

Biraz daha iyi olsun diyorsan Steelseries Arctis 5 alabilirsin V2'ye benzer olarak. Birde Corsair Void Elite var. O da çok iyi bir kulaklık oyun için.

Anladım sağolun. Dediğim gibi gönlüm V2 den yana. Ben de zaten en erken 1 ay sonra falan alacaktım. Peki black friday olacağı zaman duyururlar değil mi? Bir de black friday zamanı viper mini de indirime girer mi?

Hepsiburada, Amazon, Trendyol mağzalarını 25 Kasım'da bak oradan araştırabilirsin. Forum sitelerinde de konusu açılır indirimlerin muhakkak. Çok aşırı olmaz ama bir indirim yaparlar sanırım.

Anladım sağolun. Dediğim gibi gönlüm V2 den yana. Ben de zaten en erken 1 ay sonra falan alacaktım. Peki black friday olacağı zaman duyururlar değil mi? Bir de black friday zamanı viper mini de indirime girer mi?

Oyun oynuyorsan v2'nin tizi çok daha üstün, onu almalısın. V2 şu anda en düşük 1725TL'ye satılıyor. 2 ay sonra Black Friday olacakmış. O zaman ne kadara düşer bilemiyorum, istersen bir bekle.

Eki Görüntüle 1527295

1200-1400 arası SteelSeries Arctis 3 alabilirsin. V2'nin bass kalitesi daha iyi ama tiz olarak Arctis 3 daha iyi görünüyor. Oyunlarda Arctis 3 daha iyi olur, müzik ve filmlerde v2.

Biraz daha iyi olsun diyorsan SteelSeries Arctis 5 alabilirsin v2'ye benzer olarak. Bir de Corsair Void Elite var. O da çok iyi bir kulaklık oyun için.

Şu an verebileceğim en fazla 900-950 arası lütfen bu fiyat bandında önerirseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı