Razer BlackShark V2 X kablolu siyah Gaming kulaklık alınır mı?

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın arkadaşlar. İyi sosyaller

B450M S2H ile kullanıyorum ses düşük değil çoğu oyunda denedim kulaklığı kesinlikle üzmez almalısın.

Hocam güle güle kullanın. Evet 7.1le kullanıyorum valorantta cidden harbi o istediğim deneyimi yaşattı bana kulaklık.

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın arkadaşlar. İyi sosyaller
Reklam gibi olmasın ama Teknosa paketleme işini çok iyi yapmış,helal olsun. Hafta sonu olduğu için siparişiniz geç gelebilir cumartesi akşamı sipariş edip çarşamba sabahı gelmişti.

Dediğiniz çok iyi oldu hocam. Şansa bende Teknosa satıcısından alıyormuşum. Teşekkürler.

B450M S2H ile kullanıyorum ses düşük değil çoğu oyunda denedim kulaklığı kesinlikle üzmez almalısın.

Offff. Bu yorumda gelince direk alıyorum hocam. Aynı anakarta sahibiz. Bazı forumlarda ses kartı kötü ise ses kötü olabilir yazmışlar ama siz böyle yazınca içim rahatladı. USB'siz versiyon değil mi sizinkide?

Mikrofon kaliteli, fakat çok yüksek sesli bir şeyler açarsan karşıya sesi direkt gidiyor ve az buz bir ses de gitmiyor. Ses kasmak için hayli hayli yeterli.
hocam ucuz bir dış mikrofon alsak o sesler yine de gidecek derecede mi gerek var mı almaya

USB'siz evet ses kesinlikle kötü değil bende almadan önce aynı yorumları görmüştüm içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…