Razer BlackShark V2 X kablolu vs Havit Gamenote H2002P RGB 7.1 USB kablolu

Razer felaket düşmüş eğer satıcıları güvenliyse. Normalde bahsettiğiniz 2 kulaklık arasında segment farkı var. Bu fiyatlar ile v2x tercih edin.

Razer felaket düşmüş eğer satıcıları güvenliyse. Normalde bahsettiğiniz 2 kulaklık arasında segment farkı var. Bu fiyatlar ile v2X tercih edin.

1750526931545.png

Uyguna satan satıcıların birkaç tanesine baktım pek bir yorum yok. Güvenilir mi emin olamadım

Eki Görüntüle 2517744

Uyguna satan satıcıların birkaç tanesine baktım pek bir yorum yok. Güvenilir mi emin olamadım

N11'den satma nedenleri iade istedikleri gibi red etmeleri ve 15 gün içinde geliyor N11 satıcılarının hepsi yurt dışından gönderiyor hatta uyarmak için yurt dışından diye yazmışlar ben olsam o işe hiç bulaşmam

N11'den satma nedenleri iade istedikleri gibi red etmeleri ve 15 gün içinde geliyor N11 satıcılarının hepsi yurt dışından gönderiyor hatta uyarmak için yurt dışından diye yazmışlar ben olsam o işe hiç bulaşmam
O zaman bulaşılmaz. Güzel bilgi.

N11 den almak istiyorum. hangisi mantıklı? alınırmı v2. Anakartımı bilmiyorum laptop ilen oynadığım için . Ama sistemim iyi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı