azucar22
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba.
www.trendyol.com
Ürününü satın aldım. Dün elime ulaştı. Kulaklık 2 adet 3.5mm jak girişliymiş ben dikkat etmemiştim. 7.1 özelliği var USB girişli diye düşünmüştüm. Dün biraz ayarlamaya çalıştım uygulamasını falan indirdim. Fakat tam sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ses kalitesi oldukça iyi hoşuma gitti ama mikrofon ayarında tam yaptığımı düşünmüyorum. Sizce harici ses kartı alıp onunla mı kullanmalıyım yoksa ayarları düzeltmemin bir yolu var mı? Hangisi ses, hangisi mikrofon jakı üzerinde yazmıyor rastgele taktım.
www.akakce.com
Anakartım bu. (gördüğüm okuduğum kadarı ile anakart ile bağlı bir şeymiş o yüzden yazayım dedim)

RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 - Fiyatı, Yorumları
RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ürününü satın aldım. Dün elime ulaştı. Kulaklık 2 adet 3.5mm jak girişliymiş ben dikkat etmemiştim. 7.1 özelliği var USB girişli diye düşünmüştüm. Dün biraz ayarlamaya çalıştım uygulamasını falan indirdim. Fakat tam sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Ses kalitesi oldukça iyi hoşuma gitti ama mikrofon ayarında tam yaptığımı düşünmüyorum. Sizce harici ses kartı alıp onunla mı kullanmalıyım yoksa ayarları düzeltmemin bir yolu var mı? Hangisi ses, hangisi mikrofon jakı üzerinde yazmıyor rastgele taktım.

Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.349,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!