Razer BlackShark V2 X mikrofon çalışmıyor

266305

Kilopat
Selam. Bugün getirdim başlıktaki gibi kulaklığı gelen karttan aktivasyon kodunu QR'la okuttum girdim. Aktivasyon kodu yok ortada bir de işletim sistemim Win 8.1 mikrofonu görmüyor gelen aparatla da denedim olmadı. Ha kulaklık çalışıyor ama driver yok ortada bilgisayar görmüyor anakartı falan soruyorsanız Afox dandik Turbox'un PC lerinden yeni PC gelecek zaten birkaç güne eğer lazım ise onunda kasasını atabilirim, genel sıkıntı ise iade vereyim...

Ayırıcı kabloyu kullanıyor musun?
İlk önce Kulaklık - Ayırıcı arasını biraz hızlı şekilde tak.
Sonra ilk Kulaklık jakını aynı şekilde tak. Sonrasında ise mikrofon jakını aynı şekilde takmayı dene. Bende böyle düzeliyor.

Ayırıcı kabloyu kullanıyor musun?
İlk önce Kulaklık - Ayırıcı arasını biraz hızlı şekilde tak.
Sonra ilk Kulaklık jakını aynı şekilde tak. Sonrasında ise mikrofon jakını aynı şekilde takmayı dene. Bende böyle düzeliyor.
Yaptım mikrofondan da kulaklıktan da geldi ses biraz sıkıntı gibi ya da bana mı öyle geliyor anlamadım James Donkey 711 var bass olarak iyiydi yazılımında 3D özelliğini de aktif edince baya ses veriyordu bunun yazılımana da giremedim ki qr kodu okuttum ortada aktivasyon kodu yok kullandıysanız yazılımda fark ediyor mu ya da pc den ötürü oluyor

Şimdi 711 i taktım 711 deki ses daha yüksek ve bass lı geliyor anlamadım ben bu işi üstelik spotify den açtım müziği geri mi iade edeyim boşa almışım eğer böyleyse

Yaptım mikrofondan da kulaklıktan da geldi ses biraz sıkıntı gibi ya da bana mı öyle geliyor anlamadım James Donkey 711 var bass olarak iyiydi yazılımında 3D özelliğini de aktif edince bayağı ses veriyordu bunun yazılımana da giremedim ki QR kodu okuttum ortada aktivasyon kodu yok kullandıysanız yazılımda fark ediyor mu ya da PC'den ötürü oluyor.

Şimdi 711'i taktım 711'deki ses daha yüksek ve basslı geliyor anlamadım ben bu işi üstelik Spotify'den açtım müziği geri mi iade edeyim boşa almışım eğer böyleyse.

Zaten eski bir Afox anakartmis. Bundan dolayi anakartin ses yongasi kotudur. James Donkey kendi ses karti oldugundan daha iyi ses vermesi normal. Ama v2X'in ses karti yok.

Tamamdır hocam ASUS Prime A320M-K da iş görür mü bari.

Ses karti ust duzey degildir. Bundan eminim. Bence is gormez ses kasma ses netligi olarak ama benim dedigim tahmin, ses kartini bilmiyorum. ASUS Prime H610M-K D4 var benim, bundan daha yeni ama onun ses yongasiyla ne bir ses kasabilirim ne sesinin yuksekligi yeter.

Ses karti ust duzey degildir. Bundan eminim. Bence is gormez ses kasma ses netligi olarak ama benim dedigim tahmin, ses kartini bilmiyorum. ASUS Prime H610M-K D4 var benim, bundan daha yeni ama onun ses yongasiyla ne bir ses kasabilirim ne sesinin yuksekligi yeter.
A320 de
SES KANAL7.1
diyor deneyeceğiz artık yoksa ses kartı alırım

A320 de.
SES KANAL7.1
Diyor deneyeceğiz artık yoksa ses kartı alırım.

Ses karti bile yazilmamis, ayni benim anakart gibi. İyi bir ses karti olsaydi emin ol yazarlardi Realtek ALC diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı