Razer BlackShark V2 X Mikrofon Cızırtı Sorunu

BlackClaw

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Selamlar. Razer BlackShark V2 X isimli kulaklığı satın aldım ve bugün bilgisayarıma bağladım. Mikrofonunu test ettiğimde (Ses kaydedici, Discord vb) çoğu uygulamada cızırtılı, kötü ve az gidiyordu. DDU ile ses kartı Driver'ını kaldırıp yeniden yükledim anakartımın (Gigabyte B450M S2H v2) kendi sitesinden ancak nafile, sorun hala devam ediyor. Kulaklığın mikrofonunda sorun olabilir mi diye laptopa bağladım ve sesi çok temiz bir şekilde alıyor laptopta. Sorunla karşılaşıp çözmüş olanların yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Razer BlackShark V2 X isimli kulaklığı satın aldım ve bugün bilgisayarıma bağladım. Mikrofonunu test ettiğimde (Ses kaydedici, Discord vb) çoğu uygulamada cızırtılı, kötü ve az gidiyordu. DDU ile ses kartı Driver'ını kaldırıp yeniden yükledim anakartımın (Gigabyte B450M S2H v2) kendi sitesinden ancak nafile, sorun hala devam ediyor. Kulaklığın mikrofonunda sorun olabilir mi diye laptopa bağladım ve sesi çok temiz bir şekilde alıyor laptopta. Sorunla karşılaşıp çözmüş olanların yardımlarını bekliyorum.
Aynı anakarti kullanıyorum kaç gündür denemediğim şey kalmadı mikrofonu düzeltsem bile gürültü engelleme çalışmıyor yada masaüstü seslerini de alıyor mikrofonu devredışı bıraktığım halde ses gidiyor karşıya format driver değişikliği falan herşeyi yaptım gezmedik forum site koymadım ama çözemedim sinirimi bozdu paramla dert sahibi oldum resmen

Windows Aygıt Yöneticisi'nden Realtek ve High Definition driverlarını silip sorunu düzeltebilirsiniz belki. Bir video da gördüm Aygıt Yöneticisi'nden Realtek ses driverını güncelle diyor sonra kendi bilgisyarımdan seçe basıp High Definition'ı seçiyor. Bir deneyin derim
Bende aynı kulaklığı almayı düşünüyorum mikrofon sorunu beni bir şüphede bıraktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı