SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 14 Mayıs 2022 #1 Hocalarım kulaklıktan ses geliyor aygıt gözüküyor, fakat ne ana ekranda ses yerinde ne de oyunlarda gözükmüyor mikrofon çalışmıyor yani çözümü nedir? Son düzenleme: 14 Mayıs 2022
Hocalarım kulaklıktan ses geliyor aygıt gözüküyor, fakat ne ana ekranda ses yerinde ne de oyunlarda gözükmüyor mikrofon çalışmıyor yani çözümü nedir?
S Shoot Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Mayıs 2022 #2 Sol arka kısmında bir düğme var ona basın. Artı 0 Eksi
KS KS SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 14 Mayıs 2022 #3 Shoot dedi: Sol arka kısmında bir düğme var ona basın. Genişletmek için tıkla... Mikrofon gibi görünen şeye dokundum icine göctü ama böyle. Artı 0 Eksi
Shoot dedi: Sol arka kısmında bir düğme var ona basın. Genişletmek için tıkla... Mikrofon gibi görünen şeye dokundum icine göctü ama böyle.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #4 Kulaklığın kablosunu çift giriş ile takacaksınız bilgisayara, tek kablo ile takarsanız sadece kulaklığın sesi gelir. Artı 0 Eksi
Kulaklığın kablosunu çift giriş ile takacaksınız bilgisayara, tek kablo ile takarsanız sadece kulaklığın sesi gelir.
KS KS SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 14 Mayıs 2022 #5 Msevket44 dedi: Kulaklığın kablosunu çift giriş ile takacaksınız bilgisayara, tek kablo ile takarsanız sadece kulaklığın sesi gelir. Genişletmek için tıkla... Öylede olmuyor denedim. Artı 0 Eksi
Msevket44 dedi: Kulaklığın kablosunu çift giriş ile takacaksınız bilgisayara, tek kablo ile takarsanız sadece kulaklığın sesi gelir. Genişletmek için tıkla... Öylede olmuyor denedim.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #6 Bende de benzer bir sorun var Artı 0 Eksi
RYUK1905 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 14 Mayıs 2022 #7 Şu an aynı kulaklığı kullanmaktayım. Tek jakla bağladım kendi mikrofonu ve mikrofonu kapatma tuşu çalışıyor. Artı 0 Eksi
Şu an aynı kulaklığı kullanmaktayım. Tek jakla bağladım kendi mikrofonu ve mikrofonu kapatma tuşu çalışıyor.
KS KS SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 14 Mayıs 2022 #8 RYUK1905 dedi: Şu an aynı kulaklığı kullanmaktayım. Tek jakla bağladım kendi mikrofonu ve mikrofonu kapatma tuşu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende neden olmuyor ya. Artı 0 Eksi
RYUK1905 dedi: Şu an aynı kulaklığı kullanmaktayım. Tek jakla bağladım kendi mikrofonu ve mikrofonu kapatma tuşu çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bende neden olmuyor ya.
RYUK1905 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 14 Mayıs 2022 #9 SouSage dedi: Bende neden olmuyor ya. Genişletmek için tıkla... Kanka ben ekstra hiçbir şey de kurmadım donanımsal bir sorun olabilir belki. Dediğim gibi ben aldım kutudan çıkarttım direkt taktım çalıştı Artı 0 Eksi
SouSage dedi: Bende neden olmuyor ya. Genişletmek için tıkla... Kanka ben ekstra hiçbir şey de kurmadım donanımsal bir sorun olabilir belki. Dediğim gibi ben aldım kutudan çıkarttım direkt taktım çalıştı
KS KS SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 16 Mayıs 2022 #10 RYUK1905 dedi: Kanka ben ekstra hiçbir şey de kurmadım donanımsal bir sorun olabilir belki. Dediğim gibi ben aldım kutudan çıkarttım direkt taktım çalıştı Genişletmek için tıkla... Cogu kişide olmuş bende de şansa oldu ses geliyor ama gitmiyor sorunu anlamadım. Cözüm yok mu hocalarım? Son düzenleme: 14 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
RYUK1905 dedi: Kanka ben ekstra hiçbir şey de kurmadım donanımsal bir sorun olabilir belki. Dediğim gibi ben aldım kutudan çıkarttım direkt taktım çalıştı Genişletmek için tıkla... Cogu kişide olmuş bende de şansa oldu ses geliyor ama gitmiyor sorunu anlamadım. Cözüm yok mu hocalarım?