Merhaba dostlar. Uzun bir süredir Razer Battle bundle ürünlerini kullanıyorum. Kutu içerisinden çıkan bu kulaklığın mikrofonunu nasıl çalıştıracağım? Razer Synapse uygulamasında da gözükmüyor ürün aktif aktif etmeme rağmen.
Merhaba dostlar. Uzun bir süredir Razer Battle bundle ürünlerini kullanıyorum. Kutu içerisinden çıkan bu kulaklığın mikrofonunu nasıl çalıştıracağım? Razer Synapse uygulamasında da gözükmüyor ürün aktif aktif etmeme rağmen.
Dönüştürücüyü kullanmanız daha sağlıklı olur. Windows bazen kulaklıklı mikrofonlar tek jaktan bağlanınca algılamayabiliyor. Ya da kasa üstündeki jak girişinin buna desteği olmayabiliyor.
Kullanmanız daha sağlıklı olur. Windows bazen kulaklıklı mikrofonlar tek jaktan bağlanınca algılamayabiliyor. Ya da kasa üstündeki jak girişinin buna desteği olmayabiliyor.