Razer BlackShark V2 X nasıldır?

Taha0167

Hectopat
Daha fazla  
Dostalar merhaba.
Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum kullananlar varsa aranızda kulakta ağrı yapıyor mu?
Ses kalitesi ve bass kalitesi nasıl şu an hemen hemen 2.700 ile 3000 TL arasında değişiyor fiyatları.
Bu fiyata başka önerebieleceğiniz kulaklık var mı? Maksimum bütçe 3.000 önemli olan terletmesin, ses kalitesi iyi olsun, başta ağrı yapmasın yani kısaca Gamepower Medusa'dan geçtiğime değsin istiyorum.

Ben kullanıyorum hocam alalı 7-8 ay oldu aşırı memnun oldugum bir kulaklık.

2 yıldır kullanıyorum 2023 Mart ayında 999 TL'ye almıştım parasına değen bir kulaklık gerek malzeme kalitesi olsun gerek performans olsun memnun kalırsınız.

Dostalar merhaba.
Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorum kullananlar varsa aranızda kulakta ağrı yapıyor mu?
Ses kalitesi ve bass kalitesi nasıl şu an hemen hemen 2.700 ile 3000 TL arasında değişiyor fiyatları.
Bu fiyata başka önerebieleceğiniz kulaklık var mı? Maksimum bütçe 3.000 önemli olan terletmesin, ses kalitesi iyi olsun, başta ağrı yapmasın yani kısaca Gamepower Medusa'dan geçtiğime değsin istiyorum.

Cloud 2 bakın hatta bir ara 2800e Cloud 3 vardı. Mikrofonunu pek sevmiyorum rahatlığıda iyi sayılır ama Cloud falan bulabilirseniz Cloud alın.

Cloud 2 bakın hatta bir ara 2800e Cloud 3 vardı. Mikrofonunu pek sevmiyorum rahatlığıda iyi sayılır ama Cloud falan bulabilirseniz Cloud alın.

Hocam Cloud 3 olabilir ama bunun sanırım petleri deri sıcakta ve uzun kullanımda rahatsız eder mi ondan emin olamamıştım bir de benim PC laptop monster v13.2 ses kartı var mı yok mu bilmiyorum çok kararsız kaldım

Hocam Cloud 3 olabilir ama bunun sanırım petleri deri sıcakta ve uzun kullanımda rahatsız eder mi ondan emin olamamıştım bir de benim PC laptop Monster v13.2 ses kartı var mı yok mu bilmiyorum çok kararsız kaldım.

Hocam hiç yaz kullanmadığım için bilmiyorum ama hiç terletmedi beni.

Arkadaşlar benim de şu anda kullandığım kulakılık deri pet olduğu için yazın hiç çekilmiyor bu yüzden tercihimi Razer'dan yana kullandım Cloud 3 için oyun da inanılmaz güzel bir performans verdiği söylendi fakat ben genellikle LoL ve hikayeli oyun oynarım benim için müzik bass tiz ve mid bass öenemli clod 3 de iyi değil diye okudum bakalım Razer nasıl çıkacak burada tecrüblerimi paylaşırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı