Razer BlackShark V2 X nasıldır?

Arkadaşlar merhaba tekrardan ASUS TUF Gaming H1'i bir süre kullandım kulaklıktan memnundum fakat sol taraftan dip ses geliyordu ve rahatsız edici seviyede idi bende mecburen iade etmek zorunda kaldım aslında H1'i tekrar sipariş etcektim fakat H1'in abisi olan H3'ü gördüm arasında 300 TL falan fark olduğunu görünce 3H aldım söylemeliyim ki arasında malzeme kalitesi olarak dağlar kadar fark var h3'ün malzeme kalitesi cidden çok iyi Razer BlackShark v2X de kullandım bir onun bir de bunun cidden malzeme kalitesi cidden bayağı başarılı ses konusunda H1 de 40mm sürücü var iken H3 de 50mm ve mikrofon kalitesi H1'e göre arkadaşlarımın demesi üzerine bayağı bayağı H1 de iyimiş rahatlık konusunda ikisi de deri aman aman bir fark yok ikisi de rahat yani 2.5 saate falan full şarj olabiliyor sanırım tam ölçmedim 15-12 saat arasında da götürüyor ben 2 günde bir takıyorum şarj a gayet de iş görüyor seste gecikme yok tek bir sorun bazen sadece bass olan videolarda ya da arabanın içinde giderken ses kaydı alımlarında işte YouTube'da araba tanıtımı yapan kanalların videolarında vs bazen cızırtı geliyor ama bassdan geldiğine eminim müzik dinlerken kesinlikle böyle bir şey yok fakat böyle bir sorunu var bu H1 de de vardı. Alacaksanız iyi bir satıcı seçmeye dikkat edin ve N11 de bir satıcı var iade almıyor ondan almanızı tavsiye etmem paranız ile rezil olursunuz almadan önce kesinlikle yorumları okuyun genel olarak H1'den malzeme kalitesi ses konusunda bir tık daha iyi gibi basslar kuvvetli mikrofon çok daha iyi kablosuz zaten bence alınabilecek bir ürün kafanız takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı