Razer BlackShark V2 X PC seslerini karşıya veriyor

KasaturaNotFound

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
2 haftadır aynı problem var sorun kulaklıkta değil bence çünkü telefona bağladığımda aynı problem yok gayet güzel çalışıyor fakat PC'ye bağlarken Razer'in çoklayıcısı ile takıyorum ve video izlerken müzik dinlerken oyun oynarken neredeyse tüm sesler karşı tarafa gidiyor. Anakartım H610M-H Gigabyte. Mikrofon bası 0'da ve mikrofon sesi 90'da. Sizce bu problemi neden yaşıyorum? Yardım edebilir misiniz?

Harici mikrofon almanız lazım. Mikrofonlu kulaklıklarda sesin karşıya gitmesi normal.Engel olamazsınız. Gürültü engelleyici, eko ses iptali gibi şeyler kullanabilirsiniz fakat bu sefer de siz konuşurken ses kalitesi düşecek ve konuşma esnasında ses gitmeye devam edecek.

2 haftadır aynı problem var sorun kulaklıkta değil bence çünkü telefona bağladığımda aynı problem yok gayet güzel çalışıyor fakat PC'ye bağlarken Razer'in çoklayıcısı ile takıyorum ve video izlerken müzik dinlerken oyun oynarken neredeyse tüm sesler karşı tarafa gidiyor. Anakartım H610M-H Gigabyte. Mikrofon bası 0'da ve mikrofon sesi 90'da. Sizce bu problemi neden yaşıyorum? Yardım edebilir misiniz?
Zamanında ses kartıyla gelmeyen bir kulaklık almıştım. Bilgisayarın sistem seslerini neredeyse direkt karşıya yansıtıyordu. Ses kartıyla alakalı diye okumuştum yabancı forumlarda, bende kulaklığı iade edip USB girişli ve ses kartıyla gelen bir kulaklık aldım sorun çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı