Razer BlackShark V2 X vs Fifine Ampligane H9

Bütçe
0-2500

Rwai77

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta olduğu gibi bu 2 kulaklık arasında kaldım. Bütçem 2500TL ve bu fiyat için en iyi 2 seçenek olduğunu duydum. Bunlardan hangisini almam daha mantıklı olur? Anakartım MSI Pro B650M-B modeli ve bu kulaklıklarla sadece oyun oynayacağım ve arada 1 tane film izlerim. Oynayacağım oyunlar Valorant, CS, RDR gibi oyunlar ve FPS türü çok oynadığım için ses ve mikrofon hangisininki daha iyi? Eğer bu 2 kulaklıktan daha iyi model biliyorsanız bu fiyat bandında, söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta olduğu gibi bu 2 kulaklık arasında kaldım. Bütçem 2500TL ve bu fiyat için en iyi 2 seçenek olduğunu duydum. Bunlardan hangisini almam daha mantıklı olur? Anakartım MSI Pro B650M-B modeli ve bu kulaklıklarla sadece oyun oynayacağım ve arada 1 tane film izlerim. Oynayacağım oyunlar Valorant, CS, RDR gibi oyunlar ve FPS türü çok oynadığım için ses ve mikrofon hangisininki daha iyi? Eğer bu 2 kulaklıktan daha iyi model biliyorsanız bu fiyat bandında, söyleyin.

Bende Cloud 3 ve Fifine H9 var ve kesinlikle H9 diyorum çünkü ses kalitesi ve mikrofon olarak bana göre daha iyi, benim için Cloud 3'ün artı yanı oyunlar için.

Bu fiyatta h9'dan daha iyi bir kulaklık yok fiyatının çok üstünde bir kulaklık mikrofon olsun ses kalitesi olsun rahatlık olsun v2X ile karşılaştırılamaz bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı