Razer BlackShark v2X vs Fifine H9

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba. Şu an kulaklık alma aşamasındayım ancak birkaç hafta önce 2000 TL bütçe ile kulaklık önerisi konusundaki iki kulaklık arasında kaldım. Şimdi ilk olarak mikrofon kalitesi benim için önemli.
Razer da ince veriyor sanırım biraz ve aşırı detaylı veriyor. Oturduğumuz koltuktan ses çıksa veriyor ama gel gör kulaklığı aşırı rahat. Ben bir odayı iki kişi paylaştığımız için bu kulaklığı tercih etmeme yanındayım çünkü dışarıdan sesi aşırı/aşırı kesiyor.
Fifine hakkında da Türk incelemesi yok. Bu kadar güzel özellik sayıp sonra bir de bunu mu düşünüyorsun? Diye soracaksanız, maalesef evet çünkü kararsız biriyim. Ses kalitesi inanılmaz güzel, çıkması takılması da güzel, kaliteli bir marka olduğu için sesi de iyi veriyordur ancak rahat mı? Ses keser mi? Alınır mı? Fiyat performans da beni üzer mi? Gibi şeyleri merak ediyorum.
Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer evet dediğiniz gibi sesleri detaylı veriyor dış ses falan olsun. Ama kutusunda falan Discord mikrofon onay amblemi vs var. Mikrofonda bence gayet iyi performans veriyor fakat Gaming kısmında bence yeterli değil jack girişli olması bence bir dezavantaj. Ben alırken dikkat etmemiştim fakat bence önemli bir şey. Ben indirimde 1000TL almıştım ve o zamana göre fiyatını hak ediyordu.

Razer evet dediğiniz gibi sesleri detaylı veriyor dış ses falan olsun. Ama kutusunda falan Discord mikrofon onay amblemi vs var. Mikrofonda bence gayet iyi performans veriyor fakat Gaming kısmında bence yeterli değil jack girişli olması bence bir dezavantaj. Ben alırken dikkat etmemiştim fakat bence önemli bir şey. Ben indirimde 1000TL almıştım ve o zamana göre fiyatını hak ediyordu.
Fifine mi tercih etmeliyim o halde hocam?

Fifine mi tercih etmeliyim o halde hocam?

Dediğim gibi Razer'ın bence yazılımıda yeterli değil. Şimdi baktım 2.5k civarlarında bence jack girişli bir kulaklık için o para verilmez. Tabii ki sizin kararınız Fifine hoşuna gittiyse olabilir. USB ve kontrolcülü olması bence Gaming anlamında daha iyi olacaktır. Jack girişliler ya kasanın ya da anakartın ses sürücüsünü kullanıyor diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim. Ben şu an jack girişli bir kulaklığa 2.5k vermezdim. Gaming anlamında ses seviyesi bence yetersiz ben daha iyi performans beklerdim. Mikrofonu övülecek performansta bence ben çok memnun kaldım mikrofonundan. Satıp başka modellere yönelmeyi bile düşünüyorum. Tabii ki size kalmış.

Dediğim gibi Razer'ın bence yazılımıda yeterli değil. Şimdi baktım 2.5k civarlarında bence jack girişli bir kulaklık için o para verilmez. Tabii ki sizin kararınız Fifine hoşuna gittiyse olabilir. USB ve kontrolcülü olması bence Gaming anlamında daha iyi olacaktır. Jack girişliler ya kasanın ya da anakartın ses sürücüsünü kullanıyor diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim. Ben şu an jack girişli bir kulaklığa 2.5k vermezdim. Gaming anlamında ses seviyesi bence yetersiz ben daha iyi performans beklerdim. Satıp başka modellere yönelmeyi bile düşünüyorum. Tabii ki size kalmış.
Teşekkür ederim hocam yorumun için. H9 içime sindi, yabancı kaynak da çok-çok fazla inceleme var ama türk kaynaklar da bulamadım, kullanan dostlar vardır belki diye düşündüm. Onun haricinde dediğim gibi teşekkür ederim.

Hocalarım sanırım stokta yokmuş. Üzücü oldu benim için, başka bir şey bakacağım sanırım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam yorumun için. H9 içime sindi, yabancı kaynak da çok-çok fazla inceleme var ama Türk kaynaklar da bulamadım, kullanan dostlar vardır belki diye düşündüm. Onun haricinde dediğim gibi teşekkür ederim.

Hocalarım sanırım stokta yokmuş. Üzücü oldu benim için, başka bir şey bakacağım sanırım.

Razer'ı detaylı inceleme videolarını izleyip ses seviyesi yeterli gelirse bir düşünün ama dediğim gibi jack girişli bir Gaming kulaklığa o parayı ben vermezdim şahsen. Beni ses seviyesi tatmin etmiyor hala.

Razer'ı detaylı inceleme videolarını izleyip ses seviyesi yeterli gelirse bir düşünün ama dediğim gibi jack girişli bir Gaming kulaklığa o parayı ben vermezdim şahsen. Beni ses seviyesi tatmin etmiyor hala.
Birinci derece yakın akrabam, kuzenimde var. Sesini bende çok beğenmiyorum çünkü her şeyi alıyor mikrofon. Rahatlığı şüphesiz ancak işte çok ses kestiği için de evde sıkıntı yaşarım. Yani hem rahat, hem kaliteli ses veren bir şey arıyordum, H9 mantıklı gelmişti ki görene kadar. Bir sonraki ay başka bir şey almayı düşünüyorum, o sıra içerisinde gelirse alırım, o zamana kadar beklemek ve ya başka bir şey bulursam ona yönlenmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı